Terug

Blu POD's

Filters

Blu POD's

Blu POD’s kopen

Blu POD’s worden per twee verpakt en zijn bij aanschaf reeds voorgevuld. Met de beschikking over verschillende smaken is er uitgebreid de mogelijkheid om je eigen favoriete smaak te vinden. Blu POD’s zijn cartridges, waarin zich een coil bevindt. Deze POD’s zijn na enkele keren van gebruik in zijn geheel te vervangen. Deze POD’s zijn geschikt voor gebruik in de e-sigaret van Blu. De manier van inhaleren met dit product is vergelijkbaar met de standaard manier van roken.

Blu POD’s hebben de volgende eigenschappen:

  • Inhoud van 1.5 ml: Met een inhoud van 1.5 ml zitten Blu POD’s dicht tegen de maximaal geoorloofde inhoud van 2 ml aan. Aan de hand van deze inhoud is er enkele keer gebruik mogelijk.
  • Standaard en intens: Qua nicotinegehalte is er bij Blu de keuze tussen standaard en intens. Standaard is 9 mg nicotine en bij intens bedraagt het nicotinegehalte 18 mg. Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren kun je hier een keuze in maken.
  • Verschillende smaken: Als fijnproever van verschillende smaken heb je met Blu POD’s de keuze uit 4 intense smaken en 4 standaardsmaken. Zoals gezegd is er dus ruim de mogelijkheid om af te wisselen en op zoek te gaan naar een favoriet.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen