Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Pukka Juice Blackberry Lime - 50ML

PUKKA JUICE

BLACKBERRY LIME - 50ML

Productomschrijving
Pukka Juice - Shake 'n Vape (50ml in 60ml) - Blackberry lime Met deze Shake 'n Vape van Pukka Juice kan het nicotine-gehalte van de liquid helemaal naar wens worden afgestemd. De Blackberry Lime e-liquid heeft de smaakmix van braambes,limoen,mint en menthol De 60ml flesjes bevatten 50ml e-liquid zonder nicotine in een PG/VG-verhouding van...

Pukka Juice - Shake 'n Vape (50ml in 60ml) - Blackberry lime

Met deze Shake 'n Vape van Pukka Juice kan het nicotine-gehalte van de liquid helemaal naar wens worden afgestemd. De Blackberry Lime e-liquid heeft de smaakmix van braambes,limoen,mint en menthol

De 60ml flesjes bevatten 50ml e-liquid zonder nicotine in een PG/VG-verhouding van 30%/70%. Dit zorgt voor flinke wolken damp. De nicotine dient zelf te worden toegevoegd in de vorm van een nicotine base of nicotine booster met om en nabij dezelfde PG/VG-verhouding.

Voeg per flesje 10ml base aan de Shake 'n vape-vloeistof toe. Op die manier krijgt u met het toevoegen van 10ml met bijvoorbeeld 18mg nicotine, 60ml e-liquid met 3mg nicotine. Daarna even goed schudden en vervolgens kunt u de e-liquid direct dampen.

Let op! Shake 'n Vapes zijn geconcentreerder dan reguliere e-liquid en daarom ongeschikt om onverdund te dampen. Voeg aan deze Blackberry Lime-liquid dus altijd 10ml extra vloeistof toe!

Inhoud set
  • Pukka Juice - Blackberry Lime (1x)

Productspecificaties

Artikelnummer
420304
SKU
420304