Terug

Sigarettendoosje en sigarettenkoker kopen

Op zoek naar een sigarettendoosje voor het veilig opslaan van sigaretten? Dan ben je op de juiste pagina aangekomen. Wij bieden een groot assortiment aan sigarettendoosjes. Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Filters

Sigarettendoosje en sigarettenkoker kopen

Sigarettendoosje of sigarettenkoker kopen

Ben je op zoek naar een sigarettendoosje of sigarettenbox. Dan ben je hier op het juiste adres. Sigarettendoosjes zijn doosjes voor het veilig opslaan van een pakje sigaretten. Wil je bijvoorbeeld je sigaretten in je tas doen? Dan is de kans groot dat deze wordt geplet door andere spullen in je tas. Een sigarettendoosje of sigarettenbox beschermt je hiertegen. Sigarettendoosjes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen van bijvoorbeeld:

  • 20 sigaretten
  • 25 sigaretten
  • 30 sigaretten
  • 50 sigaretten

Daarnaast zijn deze doosjes beschikbaar in alle leuke motieven en kunstwerken. Maar daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een vaste kleur te kiezen zoals rood, groen, blauw, zwart of geel.

Wat is een sigarettendoosje?

Een sigarettendoosje is een blikje met de afmeting van het gewenst aantal sigaretten. Doordat de buitenkant van dit doosje hard is, beschermt dit doosje de sigaretten die er in zitten. Wanneer je sigaretten op zijn, dan gooi je dit pakje weg en kun je een nieuw pakje in het doosje plaatsen. Andere benamingen voor een sigarettendoosje is een blikje of box. Sommige mensen noemen het ook een sigarettencase.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen