Terug

Yogurt Lovers Shake & Vape

Filters

    Geen producten gevonden...

Yogurt Lovers Shake & Vape

Yogurt Lovers Shake & Vape e-liquid

Voor de mensen die helemaal gek zijn van de Yogurt Smaken! Yogurt Lovers Shake & Vape e-liquid. Deze lijn wordt geproduceerd in Nederland en smaakt naar Hollandse melk in combinatie met fruit. Yogurt Lovers Shake & Vape e-liquid bestaat uit vier lekkere smaken zoals Peach, Strawberry, Mango en Fruity!

De Shake & Vape is gevuld met 50 ml liquid met een iets hoger concentraat dan de 10 ml e-liquids in een 60 ml fles. In de fles is er nog ruimte voor één nicotinebooster. met een inhoud van 10 ml om de gewenste nicotine verhouding te krijgen. 

  • 18mg/ml nicotinebooster = 3mg /ml Yogurt Lovers
  • 12mg/ml nicotinebooster = 2mg /ml Yogurt Lovers
  • 6mg/ml nicotinebooster   = 1mg /ml Yogurt Lovers
  • 0mg/ml nicotinebooster   = 0mg /ml Yogurt Lovers

De shake & Vape heeft PG/VG verhouding van 30/70. Deze verhouding kunt u eventueel aanpassen door er een nicotinebooster met een andere PG/VG verhouding aan toe te voegen. Voor een nog intensere smaakbeleving en extra dampproduktie, raden wij aan om een 100% VG booster toe te voegen. Wilt u liever een hogere PG verhouding en daarmee een grotere throat hit raden wij de 100 % PG of de 70/30 PG/VG nicotinebooster aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1630 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen