Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Smokestik SMOKESTIK - PREMIUM XL STARTSET DUBBEL

SMOKESTIK

SMOKESTIK - PREMIUM XL STARTSET DUBBEL

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Premium XL Startset Dubbel - Smo...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Premium XL Startset Dubbel - SmokeStik

Deze e-sigaret lijkt het meeste op een gewone tabaksigaret. Dit is terug te zien aan de inhalatiemethode en het uiterlijk van de e-sigaret. De starterset heeft alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met het gebruiken van deze e-sigaret. In de starterset zitten twee 240 mAh batterijen en 3 cartridges waarvan 2x tabak en 1x menthol. Deze cartridges schroef je op de e-sigaret en kun je direct beginnen met dampen. Terwijl je dampt aan deze e-sigaret begint er aan het uit einde een rood/oranje lampje te branden ter indicatie dat de verdamping plaatsvind. Verkrijgbaar in de kleuren wit of RVS

In de verpakking:

- SmokeStik oplaadbare batterijen (wit/RVS, 240mAh, 2x)
- Cartridges (3x, tabak 12MG en 18MG en menthol 12MG)
- 220V-oplaadadapter
- 12V-oplaadadapter
- USB-laadkabel
- Nederlandstalige handleiding

Over SmokeStik

De SmokeStik e-sigaret is een zogenoemde 'Look-a-Like' elektronische sigaret; een qua uiterlijk én gebruik op de traditionele filtersigaret lijkende e-sigaret.

De SmokeStik-startsets zijn er met batterijen in diverse kleuren en met capaciteiten van 180mAh of 240mAh (XL). De cartridge zijn beschikbaar in twee smaken: Tobacco (tabak) met nicotinegehaltes No-nic 0 (nicotinevrij), Low 8, Medium 12 en Full 18 mg/ml en Menthol (menthol) No-nic 0 (nicotinevrij) of Medium 12 mg/ml. Alle cartridges zijn leverbaar in de kleuren bruin en zwart.

Productspecificaties

SKU
641096
EAN
8376544657478
Type e-sigaret
Vape pen
gebruiker
beginnende damper