Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Smokestik SMOKESTIK - PREMIUM XL STARTSET DUBBEL

SMOKESTIK

SMOKESTIK - PREMIUM XL STARTSET DUBBEL

Productomschrijving

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Premium XL Startset Dubbel - SmokeStik

Deze e-sigaret lijkt het meeste op een gewone tabaksigaret. Dit is terug te zien aan de inhalatiemethode en het uiterlijk van de e-sigaret. De starterset heeft alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met het gebruiken van deze e-sigaret. In de starterset zitten twee 240 mAh batterijen en 3 cartridges waarvan 2x tabak en 1x menthol. Deze cartridges schroef je op de e-sigaret en kun je direct beginnen met dampen. Terwijl je dampt aan deze e-sigaret begint er aan het uit einde een rood/oranje lampje te branden ter indicatie dat de verdamping plaatsvind. Verkrijgbaar in de kleuren wit of RVS

In de verpakking:

- SmokeStik oplaadbare batterijen (wit/RVS, 240mAh, 2x)
- Cartridges (3x, tabak 12MG en 18MG en menthol 12MG)
- 220V-oplaad-adapter
- 12V-oplaad-adapter
- USB-laadkabel
- Nederlandstalige handleiding

Over SmokeStik

De SmokeStik e-sigaret is een zogenoemde 'Look-a-Like' elektronische sigaret; een qua uiterlijk en gebruik op de traditionele filtersigaret lijkende e-sigaret.

De SmokeStik-startsets zijn er met batterijen in diverse kleuren en met capaciteiten van 180mAh of 240mAh (XL). De cartridge zijn beschikbaar in twee smaken: Tobacco (tabak) met nicotinegehaltes No-nic 0 (nicotinevrij), Low 8, Medium 12 en Full 18 mg/ml en Menthol (menthol) No-nic 0 (nicotinevrij) of Medium 12 mg/ml. Alle cartridges zijn leverbaar in de kleuren bruin en zwart.

 

Oude apparaat inleveren
Lever je oude apparaten gratis in bij een inleverpunt, bekijk hier de mogelijkheden

 

Productspecificaties

SKU
641099
EAN
878110003187
Type e-sigaret
Vape pen
gebruiker
beginnende damper