Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Smokestik SMOKESTIK - ULTRA STARTSET DUBBEL

SMOKESTIK

SMOKESTIK - ULTRA STARTSET DUBBEL

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. SMOKESTIK - ULTRA STARTSET DUBBELDeze S...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


SMOKESTIK - ULTRA STARTSET DUBBEL

Deze Startset beschikt over 2 batterijen in een verpakking, dit is ideaal om 2 verschillende smaken e-liquid te dampen of om de gebruiksduur te verlengen.

Deze batterijen bevatten een capaciteit van 650 mAh. Deze batterijen kunnen aan de hand van de uit/aan knop 5x ingedrukt worden om deze uit of aan te zetten. Wanneer de LED bij indrukken continue brandt is uw e-sigaret normaal in werking en 10x achtereen knipperen duidt op een lege batterij. Knippert de LED 3x achtereen, dan is (bijvoorbeeld na langer dan 10 seconde ingedrukt houden) de beschermingsstand tijdelijk ingeschakeld.

De clearomizer die bij deze e-sigaret geleverd worden bevatten een inhoudt van 2ml en kunnen bijgevuld worden door te tank los te draaien en aan de onderkant de nieuwe e-liquid toe te voegen.Dit is nodig wanneer je een onaangename smaak ervaart die verbrand smaakt.De clearomizer is met behulp van de bijgeleverde adapter compatible met de classic cartridges van Smokestik.

In de verpakking:
• Oplaadbare (650 mAh) batterijen (2x)
• Clearomizer (inhoud tank 2ml) inclusief verwisselbare coil (2x)
• Cartomizer adapter & cone
• 220V oplaadadapter
• USB-laadsnoer
• Nederlandstalige handleiding

Over SmokeStik
Het merk SmokeStik draait al heel wat jaar mee in de damp-wereld en biedt naast deze Ultra e-sigaret die kan worden bijgevuld ook zogenoemde 'Look-a-Like' elektronische sigaretten. Deze lijken qua uiterlijk én gebruik erg op de traditionele filtersigaret en bestaan uit twee losse delen die je aan elkaar schroeft: de batterij en de zogenoemde cartridge (of cartomizer; een verdamper en voorgevuld en niet-hervulbaar e-liquid-reservoir in âeen).

Productspecificaties

SKU
418189
EAN
878110002425
Type e-sigaret
Vape pen
gebruiker
beginnende damper