Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Strapped Sodas Grape Soda Storm - 100ML

STRAPPED SODAS

GRAPE SODA STORM - 100ML

Productomschrijving
Strapped Sodas – Grape Soda Storm - 100ML De Grape Soda Storm van Strapped Sodas fles bevat een heerlijk glas frisdrank met zwarte druivensmaak, vol sprankelende bubbels die op je tong bijten!. De 120ml flesjes van Strapped Sodas bevatten 100ml e-liquid zonder nicotine in een PG/VG-verhouding van 30%/70%. Dit staat borg voor grote wolken damp en...

Strapped Sodas – Grape Soda Storm - 100ML

De Grape Soda Storm van Strapped Sodas fles bevat een heerlijk glas frisdrank met zwarte druivensmaak, vol sprankelende bubbels die op je tong bijten!. De 120ml flesjes van Strapped Sodas bevatten 100ml e-liquid zonder nicotine in een PG/VG-verhouding van 30%/70%. Dit staat borg voor grote wolken damp en uitstekende smaak.

De nicotine dient zelf te worden toegevoegd in de vorm van een nicotine base of nicotine booster met ongeveer een gelijke PG/VG-verhouding. Voeg 20ml base met bijvoorbeeld 18mg nicotine aan de Shake 'n vape-vloeistof toe en het resultaat is 120ml e-liquid met 3mg nicotine.

Daarna even goed schudden en de e-liquid kan vervolgens direct gedampt worden.

Let op!
Shake 'n Vapes zoals deze Strapped Sodas zijn geconcentreerder dan reguliere e-liquid. Ze zijn dan ook ongeschikt om onverdund te dampen. Voeg daarom altijd 20ml extra vloeistof toe!

Productspecificaties

Artikelnummer
419725
SKU
419725
PG/VG
30/70
Geschikt voor Sub-Ohm e-sigaret
Ja