Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

UWELL Amulet Startset - 2ML

UWELL

AMULET STARTSET - 2ML

Productomschrijving

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


 

De Uwell Amulet E-sigaret is een aparte verschijning. De E-smoker heeft de vorm van een horloge, dit horloge laat u de datum en tijd zien. Middels de knop aan de zijkant kunt u de tijd en datum aanpassen, dit is tevens ook de enige knop.

De E-sigaret werkt via een automatisch inhalatie systeem, u hoeft dus g√¢een knop in te drukken wanneer u van start wilt gaan met het dampen.

Over de batterij

De batterij die is verwerkt in de Uwell Amulet heeft een vermogen van 370mAh. De batterij is intern verwerkt en kan worden opgeladen via de bijgeleverde micro USB kabel. Het wattage waarmee de E-sigaret vuurt is 10W

Over de POD's

De Uwell Amulet POD's die uitsluitend kunnen worden gebruikt in combinatie met de Uwell E-sigaret hebben een E-lqiuid capaciteit van 2ml. U kunt de liquid bijvullen via de onderzijde van de POD's. De coil die is verwerkt in de POD's heeft een weerstand van 1.6Ohm. Dit zorgt ervoor dat u een optimale smaakbeleving ervaart tijdens het dampen. Daarnaast zijn Nicotine Salt liquids ook te gebruiken in de POD's. Nieuwe vervangende POD's zijn verkrijgbaar binnen ons assortiment.

Inhoud set

  • Uwell Amulet POD systeem (1x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Handleding Uwell Amulet (1x)
  •  

Oude apparaat inleveren
Lever je oude apparaten gratis in bij een inleverpunt, bekijk hier de mogelijkheden

Productspecificaties

SKU
417609
EAN
6970305347152
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse hervulbare POD