Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

UWELL Caliburn Starterkit

UWELL

CALIBURN STARTERKIT

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. UWELL Caliburn E sigaret kopen ...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


UWELL Caliburn E sigaret kopen

De UWELL Caliburn is âeen van de meest populaire e-sigaretten van dit moment. Dit zeer simpele POD systeem is perfect voor de gebruikers die op zoek zijn naar een gemakkelijk en simpel apparaat. Deze e-sigaret werkt namelijk door middel van losse POD’s. Deze zijn hervulbaar. Je kunt dus zelf vloeistof toevoegen aan de Caliburn. Dit is anders dan bij veel andere POD systemen waarbij je dampt met voorgevulde POD’s. Een hervulbaar POD systeem e-sigaret is daarom voordeliger in gebruik ten opzichte van een niet-hervulbaar POD systeem. Daarnaast heb je zelf de vrijheid om te kiezen welke smaak vloeistof je in de Caliburn wilt toevoegen.

In de UWELL Caliburn Starterkit zitten de volgende producten meegeleverd:

  • Uwell Caliburn Batterij
  • 2 maal Uwell Caliburn POD
  • Een oplaadkabel

Welke vloeistoffen kun je gebruiken in de UWELL Caliburn?

Wij adviseren vloeistoffen te gebruiken in de UWELL Caliburn met een PG/VG gehalte van maximaal 50% VG. Het is dus beter om e-liquid te gebruiken met een hoog PG gehalte. Daarnaast werkt deze e-sigaret erg goed samen met Nicotine Salt e-liquid.

Waar koop ik vervangbare PODs voor de UWELL Caliburn?

Vervangbare POD’s voor de UWELL Caliburn koopt u snel en gemakkelijk via onze website. Wanneer weet je wanneer je een POD moet vervangen? Eigenlijk is dit vrij gemakkelijk. U kunt de POD vervangen op het moment dat deze geen goede smaak meer af geeft. Een voordeel van een POD kit e-sigaret zoals de UWELL Caliburn is dat u smaken kunt bijvullen in losse POD’s. Hiermee bedoelen we dat u bijvoorbeeld âeen POD kunt reserveren voor het bijvullen van dezelfde smaak. Zo houdt u de smaakbeleving in de UWELL Caliburn optimaal.

De POD’s voor de UWELL Caliburn hebben een weerstand van 1.4 Ohm. Vervangende Uwell Caliburn POD's zijn verkrijgbaar via onze website.

Heb je een vraag over de UWELL Caliburn?

Laat het ons dan snel weten! Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen over de UWELL Caliburn.

De PODs hebben een weerstand van 1.4 ohm. Hiermee zijn deze voornamelijk geschikt voor vloeistoffen met een hoog PG gehalte of een 50VG/50PG gehalte. Daarnaast zijn deze PODs bij te vullen via het top-fill systeem. De PODs hebben een inhoud van 2ML.

Productspecificaties

SKU
417140
EAN
6970305345783
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse hervulbare POD