Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Vaporesso XIRON 1500mAh Startset

VAPORESSO

XIRON 1500MAH STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Vaporesso Xiron startset De Vap...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Vaporesso Xiron startset

De Vaporesso Xiron startset is een POD-systeem met maximaal uitgaand vermogen van 50W. Het wattage is eenvoudig aan te passen middels de kleinere knoppen aan de onderkant van de batterij. De ge‚àö√òntegreerde batterij heeft een capaciteit van 1500mAh en is op te laden met de bijgeleverde USB-C oplader.

Het 0.69-inch OLED scherm laat u eenvoudig schakelen tussen de verschillende opties van de Xiron. Tevens is de batterij beschermt tegen onder- en overladen, dit verlengt de levensduur van de accu aanzienlijk.

Xiron POD

De Xiron POD maakt gebruik van de GTX coils van Vaporesso. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. In de startset worden er twee coils meegeleverd;

  • 0.3Ohm GTX coil
  • 0.8Ohm GTX coil

Enkel de coils in de POD dienen vervangen te worden, u hoeft dus niet de gehele POD te vervangen wanneer de coil verbrand is. Mocht u toch gebruik willen maken van een nieuwe POD/mondstuk, dan kan u deze apart aanschaffen. E-liquid is eenvoudig bij te vullen via de bovenkant van de POD.

Inhoud set

  • Vaporesso Xiron batterij (1x)
  • Vaporesso Xiron POD (1x)
  • Vaporesso GTX 0.3Ohm/0.8Ohm coil (1x)
  • Extra mondstuk (1x)
  • USB-C oplader (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Productspecificaties

Artikelnummer
418944
SKU
418944
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD