Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Klik hier

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Klik hier

Vaporesso XROS 2 Startset - 2ML

VAPORESSO

XROS 2 STARTSET - 2ML

Productomschrijving
  Productgegevens De Vaporesso XROS 2 e-sigaret werkt op een ingebouwde batterij van 1000mAh. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik tot één dag mee. Voor het opladen kan er gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB-C kabel. Opladen met de USB-C kabel gaat super snel, dit neemt circa één uur in beslag. Aan de onderzijde van de ...

 

Productgegevens

De Vaporesso XROS 2 e-sigaret werkt op een ingebouwde batterij van 1000mAh. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik tot één dag mee. Voor het opladen kan er gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB-C kabel. Opladen met de USB-C kabel gaat super snel, dit neemt circa één uur in beslag.

Aan de onderzijde van de batterij zijn 4 led lichtjes te zien waarop de batterijstatus is af te lezen:

  • 1 LED lichtje: batterij is voor 25% opgeladen
  • 2 LED lichtjes: batterij is voor 50% opgeladen
  • 3 LED lichtjes: batterij is voor 75% opgeladen
  • 4 LED lichtjes: batterij is voor 100% opgeladen

Met de airflow knop aan de zijkant van de batterij kan de luchttoevoer worden bepaald. De XROS 2 kan gebruikt worden voor MTL dampen, schuift u de airflow knop naar de andere kant merkt u dat de luchttoevoer wordt vergroot.

Vaporesso XROS Series pods

De XROS 2 e-sigaret werkt in combinatie met de XROS Series pods. Deze pods hebben een ingebouwde coil, de coil is dus niet los van de pod te vervangen. Het bijvullen van e-liquid kan via de bovenzijde van de pod worden gedaan. Haal het mondstuk van de pod, vervolgens kan er 2ml e-liquid worden bijgevuld en kan het mondstuk weer op de pod worden geplaatst. De XROS pods zorgen voor een uitmuntende smaakbeleving en bijbehorende dampproductie.

Bij aankoop van de startset worden er twee verschillende pods meegeleverd: 0.8Ohm en 1.2Ohm variant. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand smaakt is het tijd om een nieuwe pod in gebruik te nemen.

Inhoud set
  • Vaporesso XROS 2 batterij (1x)
  • XROS Series pod 0.8Ohm (1x)
  • XROS Series pod 1.2Ohm (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
420824
SKU
420824
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD