Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Vaporesso XROS Startset - 2ML

VAPORESSO

XROS STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De XROS S...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De XROS Startset van Vaporesso. Een zeer compact, intelligent en gebruikersvriendelijk pod-systeem met een krachtige 800 mAh batterij die kan worden opgeladen met behulp van een 1A type-C-poort. Dampen kan eenvoudig op twee manier: door middel van alleen zuigen of met behulp van het indrukken van de vuurknop. De keuze is aan de gebruiker!

Door de heldere, doorzichtige pod (max. 2 ml liquid, een ge‚àö√òntegreerde mesh-coil en regelbare airflow) kun je zien hoeveel e-vloeistof er nog over is en dit verminderd de kans op een verbrande coil. Bijvullen is eenvoudig met het topfill-systeem.

Deze Vaporesso XROS is verkrijgbaar in zes kleuren: rainbow, zilver, grijs, sky blue, blauw en roze.

Over Vaporesse
Vaporesso werd in 2015 opgericht door moederbedrijf SMOORE, dat in 2006 werd opgericht, en heeft dus al bijna 15 jaar ervaring in de vape-industrie. Hierdoor en door voortdurend innovatieve technologie toe te passen, staat het merk wereldwijd inmiddels bekend om toonaangevende producten en hoge kwaliteit.

 
Inhoud set
  • 1 x Vaporesso XROS-batterij
  • 1 ‚àö√≥ Vaporesso XROS 0.8≈í¬© POD (2ml)
  • 1 ‚àö√≥ Vaporesso XROS 1.2≈í¬© POD (2ml)
  • 1 ‚àö√≥ Type-C USB-kabel
  • 1 ‚àö√≥ Gebruikershandleiding

Productspecificaties

Artikelnummer
418918
SKU
418918
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD