Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Welkom op onze nieuwe website! | Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Welkom op onze vernieuwde website! | Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Welkom op onze nieuwe website! | Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Welkom op onze vernieuwde website! | Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Voopoo Argus Air Startset

VOOPOO

ARGUS AIR STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De Argus Air st...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De Argus Air startset van VOOPOO is een compact POD-systeem met een ingebouwde batterij van 900mAh. De batterij kan worden opgeladen middels de meegeleverde USB-C oplaadkabel. De batterij heeft een ingebouwd beeldscherm waarop de wattage stand, het batterij percentage en overige instellingen te zien zijn.

Het wattage kan schakelen tussen minimaal 5W en maximaal 25W.

VOOPOO Argus Air Pods

De POD's die kunnen worden gebruikt in combinatie met de Argus Air E-sigaret hebben een maximale E-liquid capaciteit van 2ml. Het bijvullen van de liquid kan worden gedaan via de zijkant. De coils die worden gebruikt in de Argus Air POD's zijn de PnP coils van VOOPOO. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden en hebben als voordeel dat u niet de gehele POD hoeft weg te gooien. Wanneer een coil aan vervanging toe is, vervangt u enkel de coil in de POD.

Bij aankoop van de startset worden er 2 POD's meegeleverd. In één POD zit een ingebouwde coil met een weerstand van 0.8Ohm. Losse hervulbare Voopoo Argus Air POD's zijn verkrijgbaar via onze website. De POD's zijn compatible met alle PnP coils van VOOPOO.

Inhoud set

  • VOOPOO Argus Air batterij (1x)
  • Standaard Argus Air POD (1x)
  • Argus Air POD met ingebouwde coil (0.8Ohm) (1x)
  • PnP coil 0.6Ohm (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

PnP-platform
De Voopoo Argus Pro is onderdeel van het PnP-platform van Voopoo. Deze e-sigaretten maken allemaal gebruik van dezelfde PnP-clearomizers, -pod’s en coils.

Productspecificaties

SKU
418858
EAN
6941291508544
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare / gesloten) POD