Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

Voopoo Argus GT II - 200W Startset

VOOPOO

ARGUS GT II - 200W STARTSET

Productomschrijving
Voopoo Argus GT II e-sigaret startset De Voopoo Argus GT II is een krachtige e-sigaret met een maximaal wattage van 200W. Het wattage kan worden aangepast naar wens van de gebruiker. Over het algemeen geldt de regel; hoe lager de weerstand van een coil, hoe hoger het wattage van de e-sigaret gezet kan worden. Het OLED beeldscherm geeft alle dampge...

Voopoo Argus GT II e-sigaret startset

De Voopoo Argus GT II is een krachtige e-sigaret met een maximaal wattage van 200W. Het wattage kan worden aangepast naar wens van de gebruiker. Over het algemeen geldt de regel; hoe lager de weerstand van een coil, hoe hoger het wattage van de e-sigaret gezet kan worden. Het OLED beeldscherm geeft alle dampgegevens overzichtelijk weer. De instellingen zijn aan te passen met de twee kleinere knoppen op de mod.

De e-sigaret werkt in combinatie met twee 18650 batterijen. De batterijen worden niet meegeleverd bij aankoop van de startset. Wel zijn deze los verkrijgbaar op onze website. De batterijen kunnen worden opgeladen met een externe batterij oplader of de meegeleverde USB-C kabel.

De vernieuwde Voopoo Argus GT II is schok-, water- en stof bestendig. Net als alle nieuwe Voopoo e-sigaretten heeft ook de Argus GT II de beschikking over diverse beveiligingen.

Voopoo MAAT tank - 2ml

De Voopoo MAAT tank is een clearomizer met 2ml e-liquid capaciteit. De e-liquid kan via de bovenzijde worden aangevuld, hiervoor dient de top-cap losgedraaid te worden.

Aan de zijkant van de clearomizer zijn de luchtschachten te vinden. Deze kan zeer precies worden afgesteld om de gewenst airflow te bereiken.

De innovatie in de MAAT tank zorgt ervoor dat de lekbestendigheid nog beter is geworden, evenals de luchtstroom. Door de vulkaanstructuur in de clearomizer wordt de condens afgevoerd naar de onderkant van de tank. Hierdoor wordt er voorkomen dat de e-liquid in kleine hoeveelheden in de driptip terecht komt.

De clearomizer werkt in combinatie met de Voopoo TPP coils.

De clearomizer werkt in combinatie met de Voopoo TPP coils.

Voopoo TPP coils

De MAAT tank werkt in combinatie met de Voopoo TPP coils. Er worden standaard twee coils meegeleverd. De coils hebben een weerstand van 0.15Ohm en 0.2Ohm. De Voopoo coils zijn via de onderzijde van de pod te vervangen voor een nieuw exemplaar. Doe dit wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven.

De coils zorgen voor een goede smaakoverdracht en bijbehorende dampproductie.

Inhoud set

  • Voopoo Argus GT II mod (1x)
  • Voopoo MAAT Tank (1x)
  • TPP-DM2 0.2Ohm coil (1x)
  • TPP-DM3 0.15Ohm coil (1x)
  • Setje extra rubbers (1x)
  • Type-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
421045
SKU
421045
Type e-sigaret
BOX Mod
Gebruiker
Gemiddelde gebruiker