Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Voopoo Argus Startset

VOOPOO

ARGUS STARTSET

Productomschrijving
Argus Startset - Voopoo De Voopoo Argus -startset bevat een box mod met een output van 5 tot 40W op basis van een ingebouwde batterij van 1.500 mAh. De PnP POD-tank (bottom-fill) kan maximaal 2 ml e-liquid bevatten en het Infinite Airflow-systeem ondersteunt de regulering van de airflow. En er worden twee pod's meergeleverd: één gewone en ...

Argus Startset - Voopoo

De Voopoo Argus -startset bevat een box mod met een output van 5 tot 40W op basis van een ingebouwde batterij van 1.500 mAh.

De PnP POD-tank (bottom-fill) kan maximaal 2 ml e-liquid bevatten en het Infinite Airflow-systeem ondersteunt de regulering van de airflow. En er worden twee pod's meergeleverd: één gewone en één MTL. Beide werken met een breed scala aan coils, waaronder RBA. Meegeleverd worden een 0.3 Ω en 1.0 Ω coil.

Is beschikbaar in vijf uitvoeringen: Carbon Fiber and Black, Demin and Silver, Vintage Grey and Silver, Litchi Leather and Red en Litchi Leather and Blue.

PnP-platform
De Voopoo Argus Pro is onderdeel van het PnP-platform van Voopoo. Deze e-sigaretten maken allemaal gebruik van dezelfde PnP-clearomizers, -pod’s en coils.

Andere PnP-compatibele e-sigaretten van Voopoo zijn:

  • Voopoo Drag S en Drag X
  • Voopoo Argus (alle versies)

Productspecificaties

SKU
420452
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare / gesloten) POD
Gebruiker
Expert