Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Voopoo Argus X Startset

VOOPOO

ARGUS X STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De VOOPOO...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De VOOPOO Argus X Startset 2ML is net zo als andere startsets in de Argus-serie krachtig, compact en voorzien van slimme software. De Argus X Startset heeft een output range van 5 tot 80 watt, aangedreven door een externe 18650 batterij (niet meegeleverd).

De pod tank met magneetaansluiting van de Argus X Startset is hervulbaar aan de onderkant. De airflow van de pod kan je geheel naar eigen wens aanpassen. De VOOPOO Argus X Startset heeft een zinklegering in diverse kleuren. En dankzij de comfortabele grip en het ergonomisch ontwerp is de Argus X een stijlvolle en handzame pod-mod.

PnP compatibel coils

De VOOPOO Argus X Startset wordt geleverd met twee PnP coils. Een PnP-VM1 coil met een weerstand van 0.30 Ohm, geschikt voor een output tussen 32 en 40 watt. En een PnP-VM6 coil met een weerstand van 0.15 Ohm voor output tussen 60 en 80 watt, perfect voor Direct Lung dampers. Dankzij de slimme GENE.TT chip met Smart modus en RBA modus kan de weerstand van de coil in een split second detecteren en selecteert meteen het best passende wattage.

Inhoud set
  • Argus X mod
  • Argus PnP pod 2ML
  • PnP-VM1 coil 0.30 Ohm (1x)
  • PnP-VM6 coil 0.15 Ohm (1x)
  • USB kabel (1x)
  • Handleiding

Opladen:

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt. Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

PnP-platform
De Voopoo Argus Pro is onderdeel van het PnP-platform van Voopoo. Deze e-sigaretten maken allemaal gebruik van dezelfde PnP-clearomizers, -pod’s en coils.

Productspecificaties

Artikelnummer
419651
SKU
419651
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare ) POD