Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

Voopoo Doric 20 Startset

VOOPOO

DORIC 20 STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Voopoo Doric 20 startset De Dor...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Voopoo Doric 20 startset

De Doric 20 startset is een penvormige pod e-sigaret van het merk Voopoo. De batterij is intern verwerkt en heeft 1500mAh capaciteit. Voor het opladen van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van de USB-C kabel. Volledig opladen van de batterij duurt circa ‚een uur. Bij gemiddeld gebruik zal dit genoeg zijn om de e-sigaret tot ‚een dag te gebruiken zonder opnieuw op te laden.

Net als alle andere Voopoo e-sigaretten beschikt ook de Doric 20 over verschillende beschermingen om de batterij te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Voopoo ITO pod

De meegeleverd ITO pod is een  MTL pod. Dit wordt mede mogelijk gemaakt het slanke mondstuk. De airflow is naar wens aan te passen middels de regelaar aan de bovenzijde van de batterij.

De ITO pod is doorzichtig en kan via de zijkant van de pod worden bijgevuld met maximaal 2ml e-liquid. Zowel freebase als nicotine salt e-liquids kunnen worden gebruikt.

Ook heeft de ITO de nieuwste anti-lek technologie. Hierdoor is de kans op lekken van e-liquid minimaal. Ook zal er vrijwel geen e-liquid door het mondstuk naar boven komen.

Voopoo ITO coils

Bij aankoop van de startset worden er twee ITO coils meegeleverd; ITO-M2 en ITO-M3 coils. De coils zorgen ervoor dat de aroma in een e-liquid op een correcte manier naar voren komt.

De ITO-M2 coil heeft een weerstand van 1.0Ohm en de ITO-M3 coil heeft 1.2Ohm weerstand. De gebruiker kan zelf bepalen welke coil de voorkeur krijgt. De coils zijn ook los verkrijgbaar.

Inhoud set

  • Voopoo Doric 20 batterij (1x)
  • Voopoo ITO pod (1x)
  • ITO-M2 1.0Ohm coil (1x)
  • ITO-M3 1.2Ohm coil (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1

OPLADEN

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
420686
SKU
420686
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD