Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Voopoo Drag 3 Startset - 2ML

VOOPOO

DRAG 3 STARTSET - 2ML

Productomschrijving

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De VOOPOO Drag 3 startset is een krachtige e-sigaret die werkzaam is op twee externe 18650 batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd bij aankoop van de startset, wel afzonderlijk mee te bestellen. De batterij is op te laden met behulp van de meegeleverde USB-C kabel of een externe batterij oplader.

De krachtige mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 177W en kan worden ingesteld naar wens met de twee kleinere knoppen op de elektrische sigaret. De gegevens en instellingen zijn overzichtelijk weergeven op het OLED scherm aan de smalle zijde van de box mod.

VOOPOO TPP pod

De TPP pod van VOOPOO heeft plaats voor maximaal 2ml e-liquid en kan worden bijgevuld via de onderzijde van de tank. De VOOPOO TPP is een pod stijl clearomizer die beschikt over een 510-aansluiting. Dit geeft als voordeel dat u zelf de airflow kan bepalen middels de ring aan de onderzijde.

De coils die worden gebruikt in de pod zijn de TPP coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in diverse weerstanden en zorgen voor een grote dampproductie en goede smaakbeleving. U kan zowel freebase als nicotine salt e-liquids gebruiken in combinatie met deze coils.

De TPP pod heeft een 810 driptip en is hiermee dus geschikt om te gebruiken voor direct to lung dampen. Met de magneetaansluiting klikt u de pod gemakkelijk weer terug op de 510 base.

TPP platform

Het vernieuwde TPP platform van VOOPOO maakt gebruik van de TPP coils. Deze coils zijn geoptimaliseerd om enkel gebruikt te worden in de TPP pod. De coils worden sneller warm en zullen hierdoor beter de smaak van een gekozen e-liquid kunnen afgeven.

De volgende VOOPOO e-sigaretten maken gebruik van het TPP platform:

  • Drag X Plus
  • Drag 3
Inhoud set
  • VOOPOO Drag 3 startset (1x)
  • VOOPOO TPP pod 2ml (1x)
  • TPP-DM1 coil (1x)
  • TPP-DM2 coil (1x)
  • USB-C kabel (1x)

 

Opladen:

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijdeen oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

 

Oude apparaat inleveren
Lever je oude apparaten gratis in bij een inleverpunt, bekijk hier de mogelijkheden

 

Productspecificaties

Artikelnummer
419754
SKU
419754
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD