Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Klik hier

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Klik hier

Voopoo Drag Max Startset - 2ML

VOOPOO

DRAG MAX STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Productgegevens De Voopoo...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De Voopoo DRAG MAX startsetis een geavanceerde E-sigaret met een maximale wattage output van 177W. De instellingen kunnen eenvoudig worden bijgesteld middels de knoppen aan de onderzijde van de mod. Op het 1.08 inch grote TFT-kleurenscherm zijn alle gegevens eenvoudig af te lezen. Daarnaast kan u de kleuren op dit scherm aanpassen naar eigen wens. De SMART-modus biedt ook een intelligent energiegeheugen waarbij het laatste vermogen dat u hebt aangepast wordt onthouden.

De PnP POD-tank (bottom-fill) kan maximaal 2 ml e-liquid bevatten en het Infinite Airflow-systeem van DRAG MAX ondersteunt de regulering van de airflow en werkt met een breed scala aan coils, waaronder RBA. Meegeleverd worden een 0.2 Ω en 0.15 Ω coil. Reserve / vervangende Pod's en coils zijn verkrijgbaar via onze website.

De Voopoo DRAG MAX maakt gebruik van twee externe 18650 batterijen (niet meegeleverd) in combinatie met de Type-C snellaadinterface. De USB-C laadkabel wordt standaard bijgeleverd bij aankoop van de startset. 18650 batterijen zijn eveneens verkrijgbaar via onze website.

PnP-platform

De Voopoo DRAG MAX is onderdeel van het PnP-platform van Voopoo. Deze e-sigaretten maken allemaal gebruik van dezelfde PnP-clearomizers, -pod’s en coils.

Andere PnP-compatibele e-sigaretten van Voopoo zijn:

  • Voopoo Vinci Pod Mod
  • Voopoo Vinci X Pod Mod
  • Voopoo Drag S en Drag X
  • Voopoo Argus GT

 

Inhoud set
  • Voopoo DRAG MAX mod (1x)
  • PnP POD (1x)
  • VM5 coil (1x)
  • VM6 coil (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing DRAG MAX (1x)

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt. Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
419174
SKU
419174
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD