Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 25 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Extreme drukte door aanstaand smaak- en online verbod. Mogelijk langere levertijd!Extreme drukte door aanstaand smaak- en online verbod. Mogelijk langere levertijd!Lees meer

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 25 euro
Niet goed, geld terug

Extreme drukte door aanstaand smaak- en online verbod. Mogelijk langere levertijd!Extreme drukte door aanstaand smaak- en online verbod. Mogelijk langere levertijd!Lees meer

Voopoo Drag X Mod POD - 80W Startset

VOOPOO

DRAG X MOD POD - 80W STARTSET

Voopoo Drag X Mod POD - 80W Startset
Productomschrijving

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Productgegevens

De Voopoo Drag X Mod POD - 80W Startset is een navulbare POD-mod uitgevoerd in metaal en leer; daarmee is deze e-sigaret niet alleen zacht en comfortabel, maar tevens anti-kras, anti-transpiratie en anti-vingerafdruk. Verkrijgbaar in Classic, Carbon Fiber, Retro, Mashup, Chestnut, Marsala en Galaxy Blue.

De mod heeft een maximaal uitgangsvermogen van 80 W en Instelbaar vermogensbereik van 5 tot 80W en herkent automatisch de geplaatste coil en stemt deze af met het beste wattage. De SMART-modus biedt ook een intelligent energiegeheugen waarbij het laatste vermogen dat u hebt aangepast wordt onthouden.

Voopoo Drag X PODs

De PODs worden vanaf de onderkant gevuld (bottom-fill) en kunnen maximaal 2 ml e-liquid bevatten. Het Infinite Airflow-systeem van de Drag X ondersteunt de regulering van de airflow en werkt met een breed scala aan coils, waaronder rebuildables (RBA). Meegeleverd worden een 0.15 Ohm and 0.3 Ohm coil, zodat je zelf kan experimenteren met de weerstand.

Nieuwe pod kopen

De Voopoo Drag x Pods zijn hier los te bestellen. Omdat je niet de hele tank hoeft te vervangen scheelt dit in de kosten.

Batterij

De Voopoo Drag X maakt gebruik van een enkele 18650 externe batterij. De batterij wordt in deze set niet meegeleverd, maar is via bovenstaande link wel verkrijgbaar via onze website. Heb je jouw batterij eenmaal geplaatst, dan kan je die opladen via een externe batterij lader maar ook intern via de Type-C snellaadinterface.

Voopoo Drag 2

De Voopoo Drag X is een vernieuwd model, men heeft voortgebouwd op de Voopoo Drag 2 die nog werkte met een clearomizer, de Uforce 25mm. Het nieuwe pod-systeem van de Voopoo X is echter een stuk meer gebruiksvriendelijk, en kunnen wij daarom zeker aanbevelen.

PnP-platform

De Voopoo Drag X is onderdeel van het PnP-platform van Voopoo. Deze e-sigaretten maken allemaal gebruik van dezelfde PnP-clearomizers, -pod’s en coils. Makkelijk, want zo weet je zeker dat alle onderdelen onder deze noemer geschikt zijn voor jouw Voopoo e-sigaret.

Inhoud set:

DRAG X Mod
DRAG X PnP Pod (2 ml)
PnP-coil VM1, 0.3Ω
PnP-coil VM6, 0.15Ω
Type-C Cable
Gebruikershandleiding
Garantiekaart
Chip-kaart

 

Oude apparaat inleveren
Lever je oude apparaten gratis in bij een inleverpunt, bekijk hier de mogelijkheden

 

Productspecificaties

Artikelnummer
418676
SKU
418676
EAN
6941291505765
Type e-sigaret
Open POD systeem