Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Voopoo Drag X Plus Professional Edition Startset - 2ML

VOOPOO

DRAG X PLUS PROFESSIONAL EDITION STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.   Voopoo DRAG X Plus P...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


 

Voopoo DRAG X Plus Professional Edition startset

Met de Drag X Plus Professional Edition is het voltage output verhoogd naar 8.5v, tegelijkertijd behouden ze de hoge burst waar ze bekend om staan. Hiermee wordt de smaak van de e-liquid verbeterd.

De mod bied de huizing voor de 18650 of 21700 batterij, deze zijn supersnel op te laden met de bijgeleverde USB-C kabel. De Drag X Plus werkt op één externe batterij, deze wordt niet meegeleverd bij de startset maar is wel los verkrijgbaar in onze webshop.

De e-sigaret heeft een wattage bereik van 5-100W en kan naar wens worden ingesteld. Het wattage is aan te passen met de knoppen aan de onderzijde van het TFT scherm. Hierop zijn ook alle dampgegevens overzichtelijk weergeven.

De Drag X Plus Professional Edition heeft een groot TFT scherm van 0.96-inch. De gebruiker kan in een oogopslag zien hoeveel weerstand de coil heeft, hoe vol de batterij is, en op welk wattage de e-sigaret op dat moment vuurt.

Voopoo TPP tank

De Voopoo TPP tank kan worden gevuld met e-lliquid tot een overweldigende 2ml. De TPP tank vul je via de bovenkant gemakkelijk aan door simpelweg de driptip los te maken en vervolgens de e-liquid naar keuze bij te vullen, top-fill vullen dus.

Voopoo TPP coils

Bij aankoop van de startset worden er twee Voopoo TPP coils meegeleverd. De coils hebben verschillende weerstanden namelijk 0.15 en 0.2Ohm. Beide coils staan garant voor een goede smaakbeleving en bijhorende dampproductie.

Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen. De coils zijn via de onderzijde van de pod te vervangen.

Inhoud set
  • Voopoo DRAG X Plus Professional Edition Box Mod (1x)
  • Voopoo TPP tank 2ml (1x)
  • TPP coil DM1 0.15Ohm (1x)
  • TPP coil DM2 0.2Ohm (1)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterijaltijdeen oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

SKU
420309
Type e-sigaret
Box Mod
Gebruiker
Gemiddelde gebruiker
Dampproductie
Hoog