Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Let op, bestel op tijd om vertraging te voorkomen. Meer weten over het smaakverbod?Klik hier.

Voopoo Drag X PnP-X Startset - 2ML

VOOPOO

DRAG X PNP-X STARTSET - 2ML

Productomschrijving
Productgegevens Voopoo Drag X PnP-X De Voopoo Drag X PnP-X e-sigaret is een pod systeem e-sigaret die gebruik maakt van een externe 18650 batterij. De batterij wordt niet meegeleverd bij aankoop van de startset, wel los verkrijgbaar in onze webshop. De 18650 batterij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. De krachtige batterij ...

Productgegevens

Voopoo Drag X PnP-X

De Voopoo Drag X PnP-X e-sigaret is een pod systeem e-sigaret die gebruik maakt van een externe 18650 batterij. De batterij wordt niet meegeleverd bij aankoop van de startset, wel los verkrijgbaar in onze webshop. De 18650 batterij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. De krachtige batterij kan snel worden opgeladen en gaat bij gemiddeld gebruik tot wel een dag mee.

De SMART chip in de mod zorgt ervoor dat de mod vuurt op het best mogelijke wattage. Bij de Drag X PnP-X kan het wattage variëren tussen de 5 en 80W afhankelijk van het type coil dat wordt gebruikt. De Drag X PnP-X maakt gebruik van zowel automatisch vuren als dampen met de vuurknop.

Net als alle nieuwe Voopoo e-sigaretten heeft ook de Drag X PnP-X de beschikking over diverse beveiligingen.

Voopoo PnP-X pod

De meegeleverde PnP-X pod heeft plaats voor 2ml e-liquid. De e-liquid kan worden bijgevuld via de zijkant van de pod. De verborgen ingang van het e-liquid reservoir maakt de kans op lekken van e-liquid een stuk kleiner. Aan de bovenzijde van de pod zit een 510 driptip bevestigd. De driptip kan los worden vervangen wanneer dit nodig is.

De PnP-X pod maakt gebruik van de PnP coils. Deze coils zijn geschikt voor zowel freebase als nicotine salt e-liquids. Het vervangen van de coils kan via de onderzijde van de pod worden gedaan.

Bij aankoop van de startset worden de volgende twee coils meegeleverd:

  • PnP-VM1 - 0.3Ohm
  • PnP-VM6 - 0.15Ohm

 

Inhoud set

  • Voopoo Drag X PnP-X mod (1x)
  • Voopoo PnP-x pod 2ml (1x)
  • Voopoo PnP-VM1 coil 0.3Ohm (1x)
  • Voopoo PnP-VM6 coil 0.15Ohm (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
420951
SKU
420951
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD