Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Klik hier

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd! NLDAMP bij EditieNL over smaakverbod Klik hier

Voopoo Musket Startset 2ml

VOOPOO

MUSKET STARTSET 2ML

Productomschrijving
Voopoo Musket startset De Voopoo musket startset is een superkrachtige e-sigaret die zijn werk op een maximaal vermogen van 120watt kan uitvoeren. De e-sigaret werkt op twee 18650 batterijen en deze zijn supersnel op te laden met de bijgleverde USB-C kabel. De batterijen worden niet meegeleverd met de startset, maar zijn wel los verkrijgbaar via o...

Voopoo Musket startset

De Voopoo musket startset is een superkrachtige e-sigaret die zijn werk op een maximaal vermogen van 120watt kan uitvoeren. De e-sigaret werkt op twee 18650 batterijen en deze zijn supersnel op te laden met de bijgleverde USB-C kabel. De batterijen worden niet meegeleverd met de startset, maar zijn wel los verkrijgbaar via onze webshop.

De e-sigaret heeft een wattage bereik van 5-120W welke je kan aanpassen doormiddel van de vuur knop ingedrukt te houden, je kan hiermee door verschillende modi's schakelen. De e-sigaret heeft aan de bovenkant een display, waar je in een oogopslag alle benodigde dampgegevens af te lezen zijn.

De Musket heeft een mooi TFT scherm verwerkt in de bovenkant van de e-sigaret, hierdoor is hij makkelijk af te lezen als je hem in de hand hebt. Het scherm bevat de belangrijkste damgegevens zoals: batterijstatus, weerstand van de coil en het wattage wat op dat moment word gevuurd.

Voopoo PnP Pod tank

De Voopoo PnP Pod tank kan worden gevuld worden met e-liquid tot een max van 2ml. De PnP pod tank vul je via de onderkant via het daarvoor beoogde gat. De tank moet dus los worden gekoppeld om deze bij te vullen. 

Voopoo PnP coil

Bij aankoop van de startset worden er twee Voopoo PnP coils meegleverd. De coils hebben verschillende weerstanden namelijk 0.2Ohm en 0.15Ohm. Beide coils staan garant voor sublieme smaakbeleving en de bijhorende dampproductie.

Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of hij verbrand smaakt is he tijd om de coil te vervangen voor een nieuw exemplaar. De coils zijn via de onderzijde van de pod te vervangen.

Inhoud set

  • Voopoo Musket mod (1x)
  • Voopoo PnP pod tank 2ml (1x)
  • PnP coil 0.2Ohm (1x)
  • PnP coil 0.15Ohm (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

 

Productspecificaties

Artikelnummer
420372
SKU
420372
Te gebruiken met type batterij
2x 18650 batterij
Instelbaar vermogen
Geavanceerde instellingen