Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Voopoo PNP Pod Tank 2ML

VOOPOO

PNP POD TANK 2ML

Productomschrijving
  Productgegevens De Voopoo PnP pod tank is een pod die normaliter wordt geleverd bij de Voopoo Musket en Argus GT e-sigaret. De pod kan worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. Het bijvullen van e-liquid dient via de onderzijde gedaan te worden. De airflow is verstelbaar naar wens van de gebruiker. Samen met de PnP coils zorgt de pod t...

 

Productgegevens

De Voopoo PnP pod tank is een pod die normaliter wordt geleverd bij de Voopoo Musket en Argus GT e-sigaret. De pod kan worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. Het bijvullen van e-liquid dient via de onderzijde gedaan te worden.

De airflow is verstelbaar naar wens van de gebruiker. Samen met de PnP coils zorgt de pod tank voor een uitzonderlijk goede smaak en grote dampwolken. Ook beschikt de PnP tank over een beveiligd sluit systeem, hierdoor zal de tank niet opengaan in de broekzak of tas.

Voopoo PnP coils

De PnP pod tank werkt in combinatie met de Voopoo PnP coils. Bij aankoop van de pod tank worden er twee coils meegeleverd. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt dient de coil vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

De coils zijn via de onderzijde van de pod te vervangen middels een klik systeem.

 
Inhoud set
  • Voopoo PnP POD Tank (1x)
  • PnP coil VM1 (1x)
  • PnP coil VM6 (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

PnP-platform
De Voopoo Argus Pro is onderdeel van het PnP-platform van Voopoo. Deze e-sigaretten maken allemaal gebruik van dezelfde PnP-clearomizers, -pod’s en coils.

Productspecificaties

Artikelnummer
420260
SKU
420260
Vulmethode
Bottom Fill
Airflow controle
Ja