Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Voopoo TPP 2 Pod tank kit

VOOPOO

TPP 2 POD TANK KIT

Productomschrijving
Voopoo TPP 2 pod 2ml De TPP 2 pod van VOOPOO heeft plaats voor maximaal 2ml e-liquid en kan worden bijgevuld via de onderzijde van de tank. De VOOPOO TPP 2 is een pod stijl clearomizer die beschikt over een 510-aansluiting. Dit geeft als voordeel dat u zelf de airflow kan bepalen middels de ring aan de onderzijde. De TPP pod heeft een 810 driptip...

Voopoo TPP 2 pod 2ml

De TPP 2 pod van VOOPOO heeft plaats voor maximaal 2ml e-liquid en kan worden bijgevuld via de onderzijde van de tank. De VOOPOO TPP 2 is een pod stijl clearomizer die beschikt over een 510-aansluiting. Dit geeft als voordeel dat u zelf de airflow kan bepalen middels de ring aan de onderzijde.

De TPP pod heeft een 810 driptip en is hiermee dus geschikt om te gebruiken voor direct to lung dampen. Met de magneetaansluiting klikt u de pod gemakkelijk weer terug op de 510 base.

Voopoo TPP coils

De Voopoo TPP 2 pod werkt in combinatie met de Voopoo TPP coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Bij aankoop van de losse pod worden er twee coils meegeleverd.

Wanneer de smaak van de e-liquid afneemt is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen. Het vervangen van de coil kan via de onderzijde worden gedaan.

TPP platform

Het vernieuwde TPP 2 platform van VOOPOO maakt gebruik van de TPP coils. Deze coils zijn geoptimaliseerd om enkel gebruikt te worden in de TPP of TPP2 pod. De coils worden sneller warm en zullen hierdoor beter de smaak van een gekozen e-liquid kunnen afgeven.

De volgende VOOPOO e-sigaretten maken gebruik van het TPP 2 platform:

  • Musket
  • Drag X Plus Professional

Productspecificaties

SKU
420392
Geschikt voor
O.A Musket & Drag X Plus Professional
POD Inhoud
2.0 ml
Aansluiting
510 Thread