Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Voopoo Vinci Pod Startset

VOOPOO

VINCI POD STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Voopoo Vinci POD startset D...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Voopoo Vinci POD startset

De Voopoo Vinci is een pod systeem e-sigaret met een ingebouwde batterij. De batterij heeft een capaciteit van 800mAh en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. Wanneer de batterij volledig is opgeladen gaat de voor ongeveer 24 uur mee. De batterijstatus wordt subtiel weergeven aan de onderzijde van de batterij. Het 'Gene' logo kleurt rood wanneer de batterij minder dan 20% capaciteit over heeft. Blauw staat voor 20% tot 60% batterijcapaciteit over en groen staat voor 60% en hoger.

De batterij vuurt standaard op 15W. Het wattage staat vast en is niet te wijzigen door de gebruiker. Ideaal voor beginnende dampers met weinig ervaring dus. De batterij beschikt daarnaast over diverse beveiligingen tegen onder andere onder- en overladen. Ook schakelt de e-sigaret zichzelf uit wanneer de vuurknop langer dan 10 seconde wordt ingedrukt of wanneer de batterij te warm wordt.

Vinci pods

De Vinci pod e-sigaret werkt enkel in combinatie met de Vinci pod pods. Deze pods hebben een maximale e-liquid capaciteit van 2ml en kunnen worden gevuld via de zijkant. Het side-fill vulsysteem zorgt ervoor dat de de kans op lekken van e-liquid wordt geminimaliseerd. Het liquid reservoir wordt afgesloten middels een rubberen sluiting/plug. De Vinci pods zijn te gebruiken met zowel freebase als nicotine salt e-liquids.

De coil is ingebouwd bij deze pods. Deze zijn dus niet los te vervangen. Wanneer een pod vervangen moet worden dient deze als geheel vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

De Vinci pods hebben een nieuwe anti-lek beveiliging. Deze zorgt ervoor dat er tijdens het dampen géén vloeistof in uw mond terecht zal komen. Met het schuifelement kan de gebruiker de airflow zelf regelen.

Bij aankoop van de startset wordt een vinci pod meegeleverd.

Inhoud set

  • VOOPOO Vinci POD batterij (1x)
  • VOOPOO Vinci pod (ingebouwde 0.8Ohm coil) (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 Opladen

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Bij e-sigaretten met een externe batterij wordt aanbevolen deze altijd op te laden met een externe lader.

Productspecificaties

Artikelnummer
419936
SKU
419936
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD