Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

Voopoo Vinci Royal edition startset

VOOPOO

VINCI ROYAL EDITION STARTSET

Productomschrijving
Voopoo Vinci Royal Edition Startset De Voopoo Vinci Royal Edition is een pod systeem e-sigaret die verkrijgbaar is in verschillende aparte designs. De batterij is gemaakt van zinklegering en alluminium. De batterij is intern verwerkt en heeft 800mAh capaciteit. Voor het opladen van de batterij kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB-C ...

Voopoo Vinci Royal Edition Startset

De Voopoo Vinci Royal Edition is een pod systeem e-sigaret die verkrijgbaar is in verschillende aparte designs. De batterij is gemaakt van zinklegering en alluminium.

De batterij is intern verwerkt en heeft 800mAh capaciteit. Voor het opladen van de batterij kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB-C kabel. Volledig opladen van de batterij neemt maximaal één uur in beslag, vervolgens kan de e-sigaret tot één dag worden gebruikt.

De batterijstatus is af te lezen op de LED lichtjes onderaan de batterij:

  • Groen licht: 60% of hoger
  • Blauw licht: 20% - 60%
  • Rood licht: minder dan 20%

Aan de zijkant van de batterij is een airflow schuifknop te vinden. Met deze schuifknop kan de ideale luchtstroom worden ingesteld.

Net als alle nieuwe Voopoo apparaten heeft ook de Vinci Royal Edition de beschikking over diverse beveiligingen.

Voopoo Drag Nano 2 pods

De Voopoo Vinci Royal werkt in combinatie met de Drag Nano 2 pods. De pods hebben een ingebouwde coil welke niet los van de pod te vervangen is. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt dient dus de gehele pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

De pods kunnen worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. Voor het bijvullen van de e-liquid dient het mondstuk verwijderd te worden. Vervolgens kan de rubberen sluiting omhoog worden geklikt om het e-liquid reservoir te openen. De pod hoeft dus niet uit de e-sigaret worden gehaald voor het bijvullen van e-liquid.

De Drag Nano 2 pods zorgen voor een rijke smaakbeleving en bijbehorende dampproductie. De pods zijn doorzichtig waardoor de gebruiker altijd ziet hoe veel e-liquid er nog in de pod zit.

Bij aankoop van de startset worden er twee pods meegeleverd. Deze hebben de volgende weerstand:

  • 0.8Ohm
  • 1.2Ohm

Productspecificaties

SKU
420957
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare) POD
Gebruiker
Beginnende damper