Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Vype/Vuse ePod Startset

VYPE/VUSE

EPOD STARTSET

Productomschrijving

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


De ePod startset van Vype is een elegante E-sigaret, vervaardigd van RVS en kunststof, die werkzaam is middels het POD systeem. Het handzame design zorgt ervoor dat u de E-smoker eenvoudig kan meenemen in uw broekzak of tas. De POD's zijn verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties.

Over de Vype ePod batterij

De batterij is intern verwerkt in de ePod. Met een capaciteit van 350 mAh is het voldoende om deze een dag te gebruiken, hierbij wordt van gemiddeld gebruik afgegaan.

De batterij is op te laden middels de bijgeleverde magnetische oplader. De oplader kan aan de onderzijde van de E-sigaret worden gemonteerd. De ePod maakt dus geen gebruik van een micro USB kabel.

Over de Vype ePod POD's

De ePod POD's van Vype zijn gevuld met Nicotine Salt. De POD's hebben een E-liquid capaciteit van 1.9ml en zijn niet hervulbaar, u dient de POD dus in zijn geheel weg te gooien wanneer deze op is.

 

Oude apparaat inleveren
Lever je oude apparaten gratis in bij een inleverpunt, bekijk hier de mogelijkheden

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
417682
SKU
417682
EAN
8719600024591
Type e-sigaret
Gesloten POD systeem