Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Door drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!Door grote drukte mogelijk vertraging in de levertijd, bestel op tijd!

UWELL Whirl T1 Startset

UWELL

WHIRL T1 STARTSET

Productomschrijving
Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt! Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid. Uwell Whirl T1 startset De Whir...

Eerste e-sigaret?! Lees hier wat je allemaal nodig hebt!

Ben je van plan om je eerste e-sigaret aan te schaffen? Dan is het aan te raden om eerst onze Startersgids door te nemen voor je een keuze maakt! Hier vind je alle informatie om een goede keuze te maken voor een starterkit en een bijbehorende e-liquid.


Uwell Whirl T1 startset

De Whirl T1 startset is een complete e-sigaret die wordt geleverd inclusief een pod. De batterij is intern ingebouwd en heeft 1300mAh capaciteit. De batterij is op te laden met een USB-C kabel, deze wordt niet meegeleverd bij aankoop van de set. Volledig opladen van de batterij neemt circa een uur in beslag.

De driehoek-vormige pod is er op drie verschillende manieren in te plaatsen. Dit wordt aangegeven middels streepjes onderaan de pod:

  • 1 streep - 14W
  • 2 strepen - 15W
  • 3 strepen - 16W

Het wattage is enkel in te stellen op de drie bovengenoemde standen. De batterijstatus wordt weergeven door de pijltjes op het OLED beeldscherm:

  • Groen: 60 - 100% opgeladen
  • Blauw: 30 - 60% opgeladen
  • Rood: 0 - 30% opgeladen

Uwell Whirl T1 pods

Deze pods kunnen worden gebruikt in combinatie met de Uwell Whirl T1 e-sigaret. De pods worden geleverd per twee stuks en hebben een ingebouwde coil. De coil heeft een weerstand van 0.75Ohm (UN2 Meshed-H) en kan worden gebruikt voor mouth-to-lung dampen.

Het bijvullen van de e-liquid kan via de onderzijde worden gedaan. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt dient de gehele pod weggegooid te worden en vervangen voor een nieuw exemplaar.

De driptip heeft een smal 510 mondstuk. De pod is te vullen met maximaal 2ml e-liquid.

Het aanpassen van de airflow kan met de schuifknop aan de zijkant.

Productspecificaties

SKU
420462
Type e-sigaret
Open POD systeem
Type Tank
Losse (hervulbare / gesloten) POD
Gebruiker
Beginnende damper