Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug
WebwinkelkeurKlarnaiDEALPostNLAdvies
0
0
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 20 euro
Niet goed, geld terug

Zensations Moon Pods - Menthol

ZENSATIONS

MOON PODS - MENTHOL

Productomschrijving
ZenSations - Menthol POD's De Menthol POD's zijn gevuld met 1.8ml E-liquid. U kunt de POD's eenvoudig plaatsen en verwijderen wanneer deze op zijn. Het merk ZenSations is opgericht in Nederland. Alle liquids zijn dan ook geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen: ISO9001, ISO14001 en HACCP. PG/VG verhouding van de ZenSations POD's ...

ZenSations - Menthol POD's

De Menthol POD's zijn gevuld met 1.8ml E-liquid. U kunt de POD's eenvoudig plaatsen en verwijderen wanneer deze op zijn.

Het merk ZenSations is opgericht in Nederland. Alle liquids zijn dan ook geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen: ISO9001, ISO14001 en HACCP.

PG/VG verhouding van de ZenSations POD's

De PG/VG verhouding van de POD's is als volgt: 40%PG/60%VG. 

De stof PG zorgt voor de kriebel die in de keel wordt gevoeld, ook wel throat hit genoemd. Daarnaast zorgt de stof PG voor de intensiteit van de smaak die is verwerkt in een E-liquid. Hoe hoger het percentage PG, hoe beter de smaak in een liquid tot zijn recht komt.

De stof VG zorgt ervoor dat een E-liquid milder van smaak is. Daarnaast heeft het een zachtere throat hit dan PG. Naast deze mildere smaakbeleving zorgt de stof VG voor de dampproductie die wordt ontwikkeld tijdens het dampen. Hoe groter het percentage VG, hoe meer damp er vrijkomt. VG is tevens een plantaardige stof.

Inhoud set
  • Zensations Moon Pods - Menthol (5x)

Productspecificaties

Artikelnummer
417168
SKU
417168
e-liquid type
POD navulling
Basisverhouding
40%PG / 60%VG