Hulp & Advies - Voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Nicotinegehalte keuzehulp

  • Geplaatst op
  • Door NLDamp
  • 0
Nicotinegehalte keuzehulp

Voor de startende damper is het altijd lastig om het juiste nicotinegehalte te kiezen. Daar willen wij van NLDamp u graag bij helpen. Dit kan namelijk per persoon erg verschillen. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor type roker u bent en wat voor type tabak rookt u op dit moment?

De beste e-sigaret kopen, waar moet ik op letten?

  • Geplaatst op
  • Door NLDamp
  • 0
De beste e-sigaret kopen, waar moet ik op letten?

Bij de zoektocht naar een e-sigaret ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Hierdoor wordt u vaak van het kastje naar de muur gestuurd en weet u niet welke e-sigaret voor u als tabaks-roker het beste hulpmiddel is om te stoppen met roken. Het is dus belangrijk om een e-sigaret te vinden die voor u het beste hulpmiddel is om te stoppen met het roken van tabak. Bij de keuze voor een e-sigaret zijn er dus een aantal factoren die belangrijk zijn om in gaten te houden. Door hier rekening mee te houden kunt u relatief gemakkelijk overstappen op dit gezonder alternatief voor het roken van tabak. Wanneer u een weloverwogen keuze maakt voor uw elektrische sigaret, heeft u een grotere slagingskans bij het stoppen met roken van tabak.

Wat is een e-sigaret?

Een elektronische sigaret is een apparaat om elektronisch te roken als vervanger van een gewone sigaret. Hiermee vang je het gemis van dat “even een sigaretje roken” op en kun je aan je nicotinebehoefte blijven voldoen zonder alle schadelijke nadelen die bij verbranding vrijkomen bij de gewone sigaret, zoals onder andere teer en koolmonoxide.