Terug

België? Bezoek onze BE winkel

Millers Juice Chromeline

Filters

  • Millers Juice Chromeline Berry Blue

  Millers Juice Chromeline Berry Blue

  Een mix van fruitsmaken met een accent naar blauwe bessen.

  3,95

  Maandag in huis!

  • Millers Juice Chromeline Shisha Lounge

  Millers Juice Chromeline Shisha Lounge

  Rijke en fruitige appel smaak.

  3,95

  Maandag in huis!

  • Millers Juice Chromeline Vanilla Dream

  Millers Juice Chromeline Vanilla Dream

  Custard met vanille smaak.

  3,95

  Maandag in huis!

  • Millers Juice Chromeline - Alle smaken - BE

  Millers Juice Chromeline - Alle smaken - BE

  Een e-liquid met 50/50. Alleen verkrijgbaar zonder nicotine.

  3,95

  Maandag in huis!

  • Millers Juice Chromeline Cool Breeze

  Millers Juice Chromeline Cool Breeze

  Frisse menthol smaak met extra prikkel in de keel.

  3,95

  Maandag in huis!

  • Millers Juice Chromeline Red Passion

  Millers Juice Chromeline Red Passion

  Een samenstelling van rode fruitsoorten.

  3,95

  Maandag in huis!

  • Millers Juice Chromeline Sunny Day

  Millers Juice Chromeline Sunny Day

  Volle smaak van kokosnoot in combinatie met amandel, mocha en scheutje witte rum.

  3,95

  Maandag in huis!

  • Millers Juice Chromeline Classic M

  Millers Juice Chromeline Classic M

  Een volle Amerikaanse tabaksmaak.

  3,95

  Maandag in huis!

Millers Juice Chromeline

Millers Juice Chromeline: voor de fijnproevers

Een zeer bijzondere producent van e-liquids (de vloeistof voor in de elektronische sigaret) is Millers Juice. Het bedrijf werd in 2014 opgericht en biedt een volledig Nederlandse lijn. Millers Juice werkt conform wet- en regelgeving en heeft in de Chromeline opnieuw een nieuwe en bijzonder smaakvolle lijn in de markt gezet. Millers is overigens de eerste Nederlandse producent van juice. 

Ultieme smaakbeleving


Millers Juice werkt met ingrediënten van alleen Nederlandse bodem van (uiteraard) de allerhoogste kwaliteit. Millers Juice staat daarnaast vooral bekend om de ultieme smaakbeleving. De smaaklijnen ontwikkelen zich voortdurend. Innovatie is dan ook waar het vooral om draait bij dit merk. Daardoor weet de producent telkens weer te verrassen en is er sprake van steeds weer een nieuw en verbeterd assortiment. Ook klantervaringen spelen een rol in de totstandkoming van nieuwe lijnen. Bovendien produceert Millers Juice in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek. Het is de eerste producent van juice die in een dergelijk gecertificeerde en dus gecontroleerde fabriek produceert. 

Millers Chromeline


De nieuwe Millers Chromeline biedt heel veel en Millers Chromeline e-liquid heeft de hooggespannen verwachtingen meer dan waargemaakt. Klanten kunnen kiezen uit de Shisha Lounge (rijk en fruitig), de Red Passion, je proeft verschillende fruitsoorten, en de kokosnoot- en amandelsmaak van Sunny Day. De Berry Blue staat voor een mix van fruitsmaken terwijl de Classic M die typisch, volle Amerikaanse smaak biedt. Royal Blend staat voor een rijke en unieke smaak, Wild West is er voor de liefhebbers van zoet. Wie Mentol met een extra prikkel verlangt, die kiest Cool Breeze uit de Chromeline. Liefhebbers van espresso komen aan hun trekken met Hot Italian. Daarmee heeft Millers Chromeline e-liquid weer heel veel te bieden. Millers Juice staat voor zuiverheid, terwijl het aanbod van sterk uiteenlopende smaken eindeloos lijkt. 
 

De e-sigaretvloeistof van Millers Juice Chromeline heeft een verhouding 50 PG/ 50 VG. Deze verhouding is geschikt voor alle elektronische sigaretten. Deze verhouding wordt als prettig ervaren, omdat het een fijne zachtheid in uw keel geeft en een goede smaakbeleving. De e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, 18 mg, 12 mg, 6 mg, 3 mg en 0 mg.

Millers Chromeline kopen


Millers Juice biedt veel en is honderd procent Nederlands. De producten zijn puur van smaak en van eerlijke makelij. Millers Chromeline kopen ? Bezoek www.nldamp.nl en kies uit een van de bijzonder smaakvolle en eerlijke producten van deze Nederlandse producent.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,1 / 10 - 1.752 Beoordelingen @ KiYoh >
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen