Terug

E-sigaret kopen

E-sigaret kopen doe je snel gemakkelijk en goedkoop bij ons. Bekijk hieronder de verschillende categorieën. Ben je op zoek naar een e-sigaret starterset? Klik dan op de eerste categorie. Daar vind je verschillende elektrische sigaretten tegen goede prijze

E-sigaret kopen

Elektrische sigaret kopen

Bent u van plan om een elektrische sigaret te kopen, maar wilt u eerst nog meer lezen over het overstappen van roken dampen, klik dan hier

U wilt natuurlijk de beste e-sigaret, maar voordat u er eentje kiest moet u goed informeren. Het is namelijk zo dat er zijn verschillende e-sigaret startersets en elke e-sigaret starterset sluit aan bij andere behoeften van een damper.
Voor beginnende dampers is het vaak belangrijk dat de e-sigaret goedkoop is, gelukkig zijn elektronische sigaretten al verkrijgbaar vanaf 15 euro. Dit zijn niet wegwerp e-sigaretten, maar e-sigaretten die oplaadbaar zijn. Wat dus op langer termijn voordelig is, een batterij kan namelijk 6 tot 18 maanden meegaan.

Wat is een elektrische sigaret ?

Maar laten we bij het begin beginnen, een elektronische sigaret is een apparaat waarin een vloeistof met of zonder nicotine wordt verdampt en omgezet naar waterdamp. Deze vloeistof, een zogenaamde e-liquid, kan worden geïnhaleerd en is verkrijgbaar in verschillende smaken en soorten. Het apparaat kan gebruikt worden ter vervanging van het roken van sigaretten, shag of sigaren. Het wordt ook wel een vape of damper genoemd.

Een damper bestaat uit verschillende onderdelen. De batterij zorgt voor de opslag van energie, waardoor de e-liquid verdampt kan worden. Hierbij geeft het voltage de hoeveelheid stroom die voor de verdamping zorgt aan en de milliampère de capaciteit van de batterij. Hoe lager het aantal milliampère, hoe sneller de batterij opgeladen moet worden. De batterijen zijn gemakkelijk op te laden met een standaard usb kabel. In de tank, ook wel clearomizer of cartridge genoemd, wordt de e-liquid opgeslagen, voordat deze wordt verdampt. Een coil (gloeidraad) en een lontje (wick) zorgen voor de verdamping van de vloeistof, wanneer de batterij wordt geactiveerd en de stroom wordt getransporteerd naar de coil. De verdamper verzorgt de weerstand; hoe lager de weerstand, des te heter de verdamper, des te meer damp er vrij komt. Een coil gaat gemiddeld 2 tot 4 weken mee, afhankelijk van de mate van gebruik. Je merkt dat de verdamper aan vervanging toe is, wanneer de smaak minder wordt en wanneer de productie van damp afneemt. Daarnaast bestaat de e-sigaret uit een basis die zorgt voor aansluiting op de batterij en een mondstuk. 

Welke soorten elektronische sigaret zijn er?

In ons assortiment hebben we drie verschillende soorten e-sigaretten, die allemaal voor verschillende typen damper past. De All-in one e-sigaret, POD Systeem e-sigaret en de e-sigaretten die geschikt zijn voor Sub Ohm dampen. Hieronder een korte uitleg over de verschillende e-sigaretten:

  1. All in one e-sigaret
    Een bekende e-sigaret starterset is de All-in one, dit model is een makkelijke e-sigaret en perfect voor beginners. De elektronische sigaret is eenvoudig in gebruik en geschikt voor veel verschillende e-sigaret vloeistoffen. Deze duurzame e-sigaret is perfect voor de reis van beginnende damper naar ervaren damper. Er zit namelijk een verwisselbare coil in, hierdoor kan een damper eerst een coil nemen met een hoge weerstand. Hierbij is er sprake van ‘Mouth to Lung’, de damp blijft dus eerst in uw mond en dan pas naar uw longen. Als mensen gewend zijn aan het dampen kunnen ze doorgaan naar een coil met een lagere weerstand, hier is er dan sprake van ‘Direct Lung’. De damp gaat direct naar uw longen. De batterij van de all-in one is sterk en geschikt voor dampers die gedurende dag veel gebruik maken van hun e-sigaret. De meeste batterijen hebben een vermogen van 1500 mAh.
  2. Het POD systeem e-sigaret
    Het POD systeem e-sigaret is een van de nieuwste modellen en ook wel bekend als de hybride e-sigaret. Het is moeilijk te zeggen of dit de beste e-sigaret is, maar voor beginners is dit zeker wel een goede optie. Waarom? De e-sigaret werkt met POD’s, ook wel bekend als de kop van de e-sigaret. In de POD’s zit de coil al verwerkt, waardoor u dus niet heeft te maken met verschillende weerstanden.Is de coil op, dan vervangt u de POD in zijn geheel. De POD systemen zijn eenvoudig en klein in gebruik, de meeste hebben bijvoorbeeld niet eens een knop die u moet indrukken voor gebruik. De batterijen van de POD systemen varieren van 350 mAh tot 700 mAh, de elektronische sigaret is dus niet geschikt voor mensen die heel de dag intensief gebruik maken van de e-sigaret. Wilt u een pod systeem vape kopen, klik hier.
  3. Sub Ohm dampen
    De derde categorie zijn e-sigaretten die geschikt zijn voor sub ohm dampen. Maar waarom sub ohm dampen? Sub ohm dampen is vaak iets wat de ervaren dampers fijn vinden. Bij sub ohm dampen wordt er gebruik gemaakt van een coil met een weerstand van 1 Ohm of lager. Er is dan sprake van ‘Direct Lung’, dus de damp gaat direct naar uw longen. Wat is het voordeel van sub ohm dampen, bij sub ohm dampen maakt u gebruik van e-liquids met een hogere VG. Het gevolg hiervan is dat de damp dikker en meer is en dan de smaak intenser wordt, omdat deze langer in uw keel blijft hangen. Wilt u meer weten over het verschil tussen PG/VG, klik dan hier. Daarnaast wordt er bij sub ohm dampen meer vloeistof gebruikt, waardoor de smaak nog intenser wordt. Niet elke e-sigaret is geschikt voor sub ohm dampen, we adviseren u om ook een kijkje te nemen in de Sub Ohm Tabel. Hierin kunt u zien welke combinatie wattage het beste is met welke weerstand.

Welke e-liquid kunt u gebruiken in welke elektrische sigaret?

Als u een elektronische sigaret koopt, dan moet u ook rekening houden met de e-sigaret vloeistof. Het klopt dan e-sigaret vloeistoffen over het algemeen goedkoop zijn, de prijzen variëren van 3 tot 5 euro. Bij de aanschaf van de e-liquid moet u rekening houden met de coil, in het kort gezegd heeft u een coil met een hogere weerstand dan 1 Ohm. Dan moet u een e-sigaret vloeistof met een hoge PG nemen. Heeft een coil lager dan 1 Ohm, dan moet u een e-liquid met een hoge VG nemen. Er is één verhouding die in alle elektronische sigaretten kunnen, namelijk 50 PG/ 50 VG. Wilt u meer weten over PG/VG en coils, lees dan hier.

Een elektronische sigaret kopen en beschermen

Wanneer je duurzaam omgaat met je e-sigaret kun je er geld mee besparen. Op onze website vind je bijbehorende accessoires om je e-sigaret te beschermen zodat je nog meer plezier hebt van je product. Zo kun je er voor zorgen dat je een tank of een batterij minder vaak moet vervangen. Accessoires zijn bijvoorbeeld: Sleeves, beschermringen en standaardjes voor je damper. Neem een kijkje en klik hier

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1517 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen