• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische sigaretten en onderdelen

Elektrische sigaretten en onderdelen

E-sigaret kopen

Koop een e-sigaret via deze pagina. Elektronische sigaretten of dampers zijn apparaten die vloeistof verdampen en deze omzetten in waterdamp met of zonder nicotine. Deze apparaten kunnen je helpen om te stoppen met het roken van sigaretten. De e-sigaret wordt door steeds meer mensen in Nederland gebruikt en geeft zeer goede resultaten. De vloeistof die wordt verdampt in een e-sigaret heet e-liquid. Deze vloeistof is in veel soorten en smaken verkrijgbaar. 

Vapen, dampen elektronisch roken

Andere benamingen voor de e-sigaret zijn bijvoorbeeld een Vape pen of een E-smoker. NLDamp is de plek waar je snel en gemakkelijk een elektrische sigaret kan kopen. Wij bieden velen simpele sets voor de startende damper. De medewerkers van onze e-sigaret winkel staan klaar voor al je vragen om te starten met de e-sigaret. Heb je vragen over welke vape je het beste kunt kopen? Neem dan contact met ons op!

E-sigaret prijzen

De prijzen van e-sigaretten zijn de afgelopen jaren sterk afgenomen. Zo betaalde je enkele jaren geleden nog makkelijk 50 euro voor een starterset. Tegenwoordig beginnen de meest eenvoudige sets al vanaf 25 euro. Hierdoor wordt het steeds goedkoper om over te stappen op een e-sigaret.

Informatie over de e-sigaret

Wil je meer informatie over wat de e-sigaret is dan zou je eens een kijkje kunnen nemen op onze blog. Ook staat op wikipedia leuke informatie voor wanneer je meer informatie wilt over de e-sigaret. De e-sigaret is een minder schadelijk alternatief voor normaal roken.

Lees meer