Terug

Kleine e-sigaret kopen?

Op zoek naar een kleine e-sigaret? Bekijk de onderstaande producten.

Filters

 • Blu - Startset

  Het My Blu prefilled startset is een POD systeem. Wordt geleverd zonder PODs

  10,-

  0
 • UWELL - Caliburn

  Open POD-systeem van het merk UWELL. De UWELL Caliburn

  19,95

  0
 • JustFog - Qpod Startset - 1.9ML

  De Qpod is een eenvoudige E-sigaret die werkt met een POD systeem. De startset wordt standaard geleverd met een POD (1.9ml) en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

  34,95

  0
 • JustFog - Q16 Pro

  Een vernieuwde versie van de Justfog Q16 met een batterij van 900 mAh verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze Justfog Q16 pro is ideaal voor beginnende dampers.

  19,95

  0
 • SMOK - Novo

  Een POD systeem zonder vuurknop, 450 mAh.

  24,95

  0
 • Vaporesso - Aurora Play

  Vaporesso Aurora Play Starterset met een vermogen van 650 MAH. Geschikt voor voornamelijk de beginnende damper. 2 ML tank

  31,99

  0
 • Eleaf - iTap 800mAh Starterset

  De Eleaf iTap is een eenvoudig POD systeem met een inhoud van 2ML, de batterij heeft een intern vermogen van 800mAh

  19,99

  0
 • UWELL - Amulet Startset - 2ML

  De Uwell Amulet startset is een POD systeem met een interne batterij van 370mAh. De E-sigaret is gevormd in het formaat van een horloge en geeft zelfs de tijd weer. De POD's hebben een E-liquid capaciteit van 2ml en kunnen worden gevuld via de onderzijde.

  49,99

  0
 • Teslacigs - TPOD Startset

  Teslacigs TPOD Startset, een AIO (All-In-One) POD kit met een innovatief Vape systeem met geavanceerde functies en een 2ML hervulbare POD.

  44,95

  0
 • SMOK - Novo 2 Startset

  De SMOK Novo 2 is de opvolger van de eerste Novo. De SMOK Novo 2 heeft als verbetering een batterij van 800mAh.

  22,95

  Niet op voorraad

Kleine e-sigaret kopen?

Kleine e-sigaret


Een kleine e-sigaret kun je zien als een broekzakmodel. Ze zijn klein van stuk en daardoor erg makkelijk om mee te nemen. Een kleine e-sigaret kopen verschilt qua grootte weinig van een ‘normaal’ sigarettenpakje. Ze zijn of net zo groot of zelfs kleiner. Een kleine e-sigaret is daarmee niet alleen klein, maar ook gebruiksvriendelijk. Je neemt hem heel gemakkelijk mee in je broekzak of in een binnenzak. Het gebruik spreekt verder volledig voor zich. Deze is volkomen vergelijkbaar met het gebruik van een e-sigaret van normale grootte. Er zijn geen extra stappen of processen benodigd na het kopen van dit type sigaret. Kleine e-sigaretten beschikken over het algemeen over de volgende eigenschappen:

 • POD systeem: Dankzij het ingebouwde POD systeem ervaar je geen moeilijkheden met de coils of de liquid. Deze zijn reeds in de kleine e-sigaret ingebouwd.
 • Interne batterij: Dankzij de interne batterij hoef je ook niet elke keer nieuwe batterijen te kopen om de kleine e-sigaret te kunnen blijven gebruiken.
 • Broekzakmodel: Is klein genoeg om in de broekzak, binnenzak of handtas mee te nemen. De kleine e-sigaret is vaak zelfs kleiner dan een traditioneel sigarettenpakje.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen