Terug

Uwell E-sigaret

Op deze pagina vind je ons assortiment aan producten van Uwell

Filters

Uwell E-sigaret

Bestel vandaag nog jouw UWELL e-sigaret

Mensen die op zoek zijn naar een e-sigaret of die graag een coil willen kopen doen er verstandig aan om na te denken over het merk dat ze kiezen. Dit is namelijk van invloed op de kwaliteit van het apparaat en dus indirect ook op de smaak. Een van de merken die op dit moment ontzettend populair is, is het merk UWELL. Door te kiezen voor een UWELL e-sigaret zal je voorzien zijn van een e-sigaret waar men voor een hele lang tijd plezier van zal hebben. Hieronder zullen wij je alles laten zien wat je moet weten over het kopen van een UWELL e-sigaret of coil!

Maak kennis met UWELL

Het merk UWELL is al voor een lange tijd een bekende speler als het aankomt op het vapen. Van oorsprong is het een merk wat de focus heeft gelegd op sub ohm apparaten, echter hebben zij over de afgelopen jaren hun assortiment aanzienlijk uit weten te breiden. Iedere keer komen ze met UWELL wel met een nieuw soort e-sigaret of coil voor bij het dampen. Deze innovatie maakt dit een van de meest bijzondere merken die je momenteel maar kunt kiezen voor het dampen.

Voor iedereen een e sigaret

Er zijn op dit moment een tweetal bijzondere modellen e sigaretten te vinden in het assortiment van UWELL. Als beginnende roker kun je kiezen voor de UWELL Caliburn. Deze starterskit heef nagenoeg alles wat je maar nodig hebt. Door dit POD systeem zal je makkelijk aan de slag kunnen gaan met het vapen. Zoals je waarschijnlijk wel weet zit er bij een POD systeem een ingebouwde coil in het apparaat. Dit is een prima keuze voor alle mensen die net beginnen met het dampen. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor de Amulet starterkit als je wat meer krachtige optie. Deze is uitgerust met een interne batterij van 370 mAh en kan 2 ml aan vloeistof bevatten.

Wij raden je zeker aan om het assortiment zelf eens door te kijken. Dit merk heeft door de focus te leggen op voordelige prijzen in combinatie met een prachtig design prima producten op de markt weten te zetten. Door een UWELL e-sigaret te kopen zal je echt nooit de fout in kunnen gaan!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen