Terug

GeekVape

Filters

GeekVape

Geekvape 

Geekvape is opgericht in 2015 en heeft zijn hoofdkantoor in Shenzhen, China. Hun missie is om het meest gerenommeerde vape-bedrijf in alle delen van de wereld te zijn. Geekvape luistert graag naar verschillende stemmen van gebruikers, zo streven ze ernaar een positieve impact bij te dragen voor de samenleving en een gezonder leven voor het publiek.

Wereldwijd heeft Geekvape al meer dan 30 miljoen klanten bediend en tegenwoordig zijn ze sociaal verbonden met meer dan 2 miljoen actieve gebruikers die creatief zijn op het werk en vertrouwen hebben in het leven. Hoe ze aan hun naam komen? Het woord Geek verwijst naar een expert of enthousiasteling die geobsedeerd is door een hobby…het ontwikkelen en produceren van e-sigaretten.

Bekendste producten

Geekvape is vooral bekend geworden van de Aegis-serie. Onder deze naam zijn tot op heden een stuk of 10 e-sigaretten uitgekomen, die allemaal de eigenschap delen dat zij zeer stevig gebouwd zijn en dan ook relatief goed bestand zijn tegen stof, vuil en water. Onder de Aegis vallen onder andere:

  • Aegis POD
  • Aegis Boost
  • Aegis Mini
  • Aegis Hero

Benieuwd naar meer? Bekijk alle Aegis e-sigaretten hier

Waarom een Geekvape kopen?

Misschien vraag je je wel af, waarom moet ik nu juist van dit merk een e-sigaret kopen? Het antwoord is simpel; Geekvape onderscheid zich van andere merken door de oersterke bouwkwaliteit en innovaties zoals recent met het pod-systeem. Het merk staat dan ook bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten. Alle Geekvape e-sigarette staan officieel geregistreerd en zijn goedgekeurd volgens stenge de Nederlandse eisen.

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen