Terug

Snus

Filters

Snus

Snus zonder tabak kopen wordt steeds populairder in Nederland en omringende landen zoals Belgié en Duitsland. De nicotine zakjes leg je simpelweg achter de bovenlip en ze doen hun werk. De nieuwste vervanger van de tabaksigaret!

Snus producten kopen

Online snus bestellen? Dan ben je aan het juiste adres. Onze nico pouches zonder tabak komen uit Zweden en Noorwegen, de landen die bekend staan om hun enorm goede kwaliteit van dit product. Wij bieden verschillende smaken en nicotine-sterktes, voor ieder wat wils dus.

Geen rook, toch nicotine!
Als roker ben je tegenwoordig niet overal meer welkom. Met Nicopods van NLDamp is dit een probleem van verleden tijd; met deze kleine en smaakvolle zakjes kun je namelijk nicotine gebruiken zonder rook of damp in te moeten ademen, en zelfs zonder dat er een verbranding plaats vindt! Zo heb je zelfs geen e-sigaret meer nodig.

Nicopods zonder tabak

Aangezien het draagvlak voor tabak steeds kleiner wordt in maatschappij is men op zoek naar alternatieven. Nicotine zakjes zijn de nieuwste rage in Nederland en België. Deze producten bevatten geen tabak en leveren toch een hoeveelheid nicotine af, en dat zonder rook of damp in te ademen. Op zoek naar goedkope nicotine pouches voor het stoppen met roken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor online snus kopen. NLDamp biedt een uitgebreid assortiment nicopods van meerdere grote merken.

Nicotinezakjes bieden op twee manieren voldoening, en wel als volgt:

  • De nicotine: De kick die je krijgt van snus is zelf aan te passen naar gelang hoe lang je het zakje in de mond houdt en hoe sterk het product is. Sommige snus varianten zijn extra sterk gemaakt, zodat ze een dosering bieden die sigaretten zelfs niet kunnen nabootsen.

  • Smaak: Nicopods hebben lekkere smaakjes waarmee je genoeg kunt varieren. Mocht je al gebruiker zijn van de e-sigaret, dan weet je ongetwijfeld dat met smaak veel te doen is. Nicotine pouches zijn er in allerlei fruit smaken, maar ook in menthol. Zo kan je blijven genieten van snus op allerlei manieren.

Gebruiken van snus / nicotine pouches

Om een pouche te gebruiken neem je deze uit het doosje en maak je hem vochtig met je tong. Plaats het nicotine zakje vervolgens tussen je bovenlip en tanden, en laat het daar zitten zo lang als je wilt. Het vochtige poeder in de snus geeft werkt langzaam maar zeker door nicotine af te geven in je bloed.

Na enkele uren merk je dat het effect minder wordt. Dan kan je de pouche wegnemen en een nieuwe gebruiken.

Verschillende soorten

Onze Npods zijn te koop in verschillende varianten en smaken zoals icy mint, menthol, maar ook de welbekende fruitsmaken al dan niet gecombineerd met een frisse nasmaak. Neem een kijkje in ons aanbod en je vind vast jouw favoriete smaak terug!

Snus bestellen doe je dus via onze webshop. Vandaag besteld = morgen verzonden.

Tabaksvrije Npods kopen

Het klopt dat snus met tabak verboden is in de Europese Unie (met uitzondering van Zweden). Wij verkopen echter tabaksloze snus, welke valt onder de categorie tabaksvrije producten, zoals de npods in ons assortiment. Deze zijn gewoon legaal en toegestaan.

Ingrediënten
De hoofdbestanddelen van deze tabaksvrije snus zijn nicotine (de verslavende stof in tabak) en cellulosepoeder. Verder is tabaksvrije snus vermengd met het zout natriumcarbonaat.

Is snus legaal?
Traditionele snus bevat gestoomde tabak, en dat is verboden in Europa. De snus die wij verkopen bevat echter geen tabak als ingrediënt, en is daarom in Nederland en België dus wettelijk gezien toegestaan. Mocht dit in de toekomst veranderen, wordt u daar als consument daar tijdig van op de hoogte gesteld. Voorlopig hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u strafbaar bent door in het bezit te zijn van de nicotine zakjes.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen