• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & bezorgen

Een pakketje bestellen en ontvangen!

Een mooi product gezien? Wij bezorgen alles razendsnel bij je thuis! Wij bezorgen momenteel thuis in NederlandBelgië en Duitsland. 

Vandaag voor 23:00 besteld, vandaag verzonden!

Bestel je op werkdagen voor 23:00, dan wordt je bestelling vandaag verzonden. Zo hoef je niet te haasten bij het plaatsen van je bestelling. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag om je bestelling deze zo snel mogelijk in te pakken en naar je te versturen. Wanneer wij je pakket hebben verzonden, ontvang je van ons een mail met een Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen tot aan de deur.

Verzending via Track & Trace, ook door de brievenbus!

Passen je producten door de brievenbus? Dan hoef je niet thuis te zijn wanneer deze worden afgeleverd. Wel kun je op afstand volgen of het pakket al is bezorgd. Dit doe je door te klikken op de Track & Trace link die je ontvangt nadat wij je pakket hebben verzonden.

Let op: Bestel je op werkdagen na 20:30, dan verzenden wij je pakket standaard via pakketpost.

Gratis levering vanaf €20,-!

Vanaf 20 euro inclusief BTW bezorgen wij je pakket, klein of groot, gratis bij je thuis. Onder dat bedrag vragen we een toeslag van €1,50 voor het inpakken en verzenden van je bestelling.

Toch niet wat je had verwacht? Geen probleem!

Toch een ander product of graag je geld terug. Geen probleem. Neem contact op met onze klantenservice en we lossen het snel voor je op.

Wanneer krijg ik mijn pakket geleverd?

Bestel je op werkdagen voor 23:00, dan wordt je pakket waarschijnlijk de volgende dag thuisbezorgd. Echter kunnen we dit helaas op dit moment niet garanderen omdat we afhankelijk zijn van PostNL bij het bezorgen van onze pakketten. Zie onderstaand overzicht voor de levertijden:

Voor 23:00 besteld op:

Wordt geleverd op

maandag

dinsdag

dinsdag

woensdag

woensdag

donderdag

donderdag

vrijdag

vrijdag

zaterdag

zaterdag

dinsdag

zondag

dinsdag

 

Uitzonderingen op bovenstaande levertijden zijn de officiële feestdagen in Nederland.

Feestdagen 2018

  • Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2018
  • Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 1 en maandag 2 april 2018
  • Koningsdag: vrijdag 27 april 2018
  • Hemelvaartsdag: donderdag 10 mei 2018
  • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 20 en maandag 21 mei 2018
  • Kerst (eerste en tweede kerstdag): dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018

Verzending België

Bij ons is het mogelijk om producten te bestellen vanuit België. Echter is er helaas in België een verbod op de verkoop van nicotine houdende producten en hardware online. Hierdoor zijn wij beperkt om alleen producten te verzenden naar België zonder nicotine.

Bestel je op werkdagen voor 23u? Dan worden je producten dezelfde dag nog verzonden. De gemiddelde levertijd voor Belgische klanten is 2 tot 3 werkdagen.

Verzending Duitsland

Naar Duitsland verzenden wij onder dezelfde voorwaarden als in België. Wij bieden voor Duitse klanten momenteel alleen de mogelijkheid aan om producten zonder nicotine te kopen in onze webwinkel.

Bestel je op werkdagen voor 23u? Dan worden je producten dezelfde dag nog verzonden. De gemiddelde levertijd voor Belgische klanten is 2 tot 3 werkdagen.

Afhalen

Bij ons is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Neem in dat geval telefonisch contact op met onze klantenservice. Wij ontvangen je dan graag in ons magazijn in Eindhoven.

 

Adres:

NLDamp

Hoevenweg 7

5652 AW Eindhoven