Terug

België? Bezoek onze BE winkel

Shake & Vape België

Shake & Vape zijn grote flessen e-liquid van 50 ML zonder nicotine met extra ruimte voor het toevoegen van een nicotinebooster.
Let op deze producten zijn uitsluitend bedoeld voor Belgische consumenten. Nederlandse consumenten hebben niet de mogelijkheid

Shake & Vape België

Shake & Vape België

Shake & Vape zijn grote flessen e-liquid met daarin extra ruimte voor het toevoegen van een nicotinebooster. Dit zijn smaakloze e-liquid, ook wel beschouwd als een base van 18 mg. Indien u een Shake & Vape wilt gebruiken met nicotine, raden wij aan om een nicotinebooster aan te schaffen in een lokale winkel en deze toe te voegen aan het product. Omdat er een booster aan toe wordt gevoegd wordt het ook wel Boost & Vape genoemd.

Hoeveel nicotine heb ik nodig?

  • Een 50ml Base + 10 ml 18mg/ml nicotinebooster = Een Shake & Vape van 3mg/ml nicotine
  • Een 50ml Base + 10 ml 12mg/ml nicotinebooster = Een Shake & Vape van 2mg/ml nicotine
  • Een 50ml Base + 10 ml 6mg/ml nicotinebooster = Een Shake & Vape van 1mg/ml nicotine
  • Een 50ml Base + 10 ml 0mg/ml nicotinebooster = Een Shake & Vape van 0mg/ml nicotine

Dus als voorbeeld: Indien je bijvoorbeeld een 100ml Boost & Vape e-liquid wilt kopen met 3 mg/ml, dan voeg je 2 nicotineboosters toe van 18mg/ml. Indien je 500ml Boost & Vape wilt kopen met 3 mg/ml, voeg je 10 nicotineboosters toe van 18mg/ml. Je hebt dan 600 ml Boost & Vape. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,1 / 10 - 1.752 Beoordelingen @ KiYoh >
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen