Terug

Over ons

Betrouwbaarheid en uitstekende service zijn onze drijfveren om iedere dag weer een beetje beter te worden. Sinds 2014 zijn wij actief als specialist in elektronische sigaretten. Elke dag werken wij dan ook hard om ons aanbod en dienstverlening verder te verbeteren

2014
 

We zijn live!

6 juni 2014 was de dag dat NLDamp haar digitale deuren voor het eerst opende voor klanten. Vanaf dat moment zijn wij uitgegroeid tot dé online specialist in e-sigaretten en e-liquid. Bij NLDamp zijn betrouwbaarheid, transparantie en uitstekende service de uitgangspunten.

2019
 

Winkel in Breda

In 2019 opende we onze eerste fysieke winkel in de binnenstad van Breda. Hier helpen wij klanten met hun missie om te stoppen met roken van tabak.

2021
 

Advies.nldamp.nl

We begonnen met het bouwen van een advies-website, waar we zoveel mogelijk informatie delen om nieuwe dampers op weg te helpen. Inmiddels is deze plek al uitgegroeid tot 40 artikelen vol nuttige informatie!

2021
 

Verhuizing

Eind 2021 was de tijd gekomen voor een nieuw avontuur. NLDamp verhuisd naar een nieuwe locatie met meer parkeergelegenheid. U kunt ons voortaan bezoeken aan de Magelhaensstraat 6, vlak naast het winkelcentrum Dr. Struyckenplein.

2022
 

En nu .. ?

Hoe gaan we verder? Dat ligt aan jullie! NLDamp zal zich blijven aanpassen aan de markt, maar ondertussen blijven we natuurlijk ook trouw aan onze kernwaarden: betrouwbaarheid, transparantie en uitstekende service.

NLDamp is nauw betrokken bij de elektronische sigaretten bond Nederland, de esigbond. Hierbij zetten wij ons (mede) in voor een verdere ontwikkeling en bescherming van de e-sigaret markt in Nederland.

Ons team van e-sigaret specialisten staat elke dag voor u klaar om al uw vragen over e-sigaretten te beantwoorden. Neem contact op met de klantenservice en we helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen