Terug

Over ons

Betrouwbaarheid en uitstekende service zijn onze drijfveren om iedere dag weer een beetje beter te worden.

Iedere dag doen wij er alles aan om pakketjes weer op tijd de deur uit te krijgen zodat u deze zo snel mogelijk in huis hebt. De overige tijd spenderen wij om ons productaanbod en onze website zo veel mogelijk naar uw wensen te optimaliseren. 

 

Wie wij zijn

6-6-2014 is de dag dat NLDamp haar eerste bestellingen verzond. Sindsdien streven wij er dagelijks naar onze dienstverlening te verbeteren. Zo streven wij er naar een zo uitgebreid mogelijk productassortiment te presenteren en onze website zo veel mogelijk naar uw wensen aan te passen. Bij NLDamp zijn betrouwbaarheid, transparantie en uitstekende service de uitgangspunten.

 Onze producten worden verzonden vanuit ons magazijn in Best. Hier worden onze pakketten verzameld en uiteindelijk naar u thuis verzonden. Wilt u ons bezoeken? Dat kan. Neem contact met ons op voor een afspraak voor advies.

Lid van Esigbond

Wij zijn lid van de elektronische sigarettenbond Nederland, kortweg de esigbond. De esigbond maakt zich sterk voor elektronisch roken in Nederland en waarborgt de belangen van de branche. Deze brancheorganisatie maakt zich sterk voor het verbeteren van de kwaliteit van elektronische sigaretten in Nederland en het verder professionaliseren van de branche.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 2,588 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen