Terug

Boost & Vape

Hier vind je al onze Boost & Vape producten voor België.

Filters

Boost & Vape

Boost 'n Vape

Boost 'n vape of Shake & Vape zijn e-liquids die 50 ML bevatten met 10 ML extra ruimte om een nicotinebooster toe te voegen. Vandaar de naam Boost & Vape. Deze Boost 'n Vape producten zijn vanwege de Nederlandse Wetgeving alleen beschikbaar voor onze Belgische klanten.

Boost 'n Vape wat is het?

Boost 'n Vape e-liquids zijn net wat anders dan gewone e-liquids en bevatten over het algemeen veel meer smaakstoffen. Om deze reden moet er altijd een booster aan toegevoegd worden. Of deze nou 0,3 of 6 MG moet bevatten ligt volledig aan je eigen keuze. De fles Boost 'n Vape is zo ontworpen dat er extra ruimte is voor 10 ML nicotinebooster.

Boost 'n Vape wat heb ik nodig?

Houd er rekening mee dat er verschillende vermengingen zijn met de nicotinebooster om het nodige nicotinegehalte te bereiken. Voor een fles Boost & Vape van 50 ML is een nicotinebooster van 18MG nodig om aan een nicotinegehalte te komen van 3MG. Je kunt er ook voor kiezen om een booster van 0 MG toe te voegen om zonder nicotine te dampen.

Boost 'n Vape hoge VG

Over het algemeen bevatten Boost 'n Vape producten een hoge VG, houd hier rekening mee en kijk of je tank of clearomizer hier geschikt voor is.
Wanneer je nog vragen hebt neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 2,588 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen