Terug

Black Note

Filters

Black Note

Black Note is een e-liquid merk met enkele bijzondere dampproducten die gemaakt zijn met tabaksbladeren. De e-liquids van Black Note bevatten geen synthetische stoffen, kleuren, sweeteners of andere chemicaliën, maar alleen PG, VG en ingrediënten uit natuurlijke tabaksbladeren. Hierdoor weten ze de smaak van echte sigaretten nog beter te benaderen met hun e-liquids.

Wat is natuurlijke extractie tabak e-liquid?

Middels een natuurlijk extractieproces van 6 tot 8 weken worden de subtiele smaken uit de bladeren getrokken, zodat de smaak van de tabak overgebracht kan worden naar e-liquid. Alle Black Note eliquids volgen dit langzame e natuurlijke extractieproces. Maar doordaat er voor elk van de verschillende producten een andere combinatie van tabakssoorten gebruikt is, heeft elk flesje toch weer zijn eigen smaak en karakter.

Elke blend resulteert in een unieke tabaks eliquid afhankelijk van de soorten tabak die men gebruikte bij het extractie-proces. Probeer dus alle tabakssmaken in deze collectie om de variant te vinden die bij je past!

Naturally extracted tobacco (NET) e-liquid is dus anders dan e-liquid met sigaretten of shag-smaak. De aroma's in deze liquids komen namelijk uit echte tabaksbladeren, wat resulteert in een complex en zeer uniek smaakprofiel dat dichter bij tabak komt dan de meeste ejuices.

Classic en V-line van Black Note

Deze producent heeft twee soorten eliquid producten, namelijk classic en V. Beiden versies hebben een 50/50 verhouding, dus geschikt voor alle soorten e-sigaretten. We leggen nu kort het verschil uit tussen beide soorten:

Classic-line

Alle e-liquids in de classic line zijn van de "eerste pers". Misschien heb je deze term wel eens gehoord. Eerste pers betekent dat deze eliquids de hoogste kwaliteit aroma bevatten, maar daardoor zijn ze ook moeilijker om te maken.

V-line

De producten in de v-line zijn minder prijzig. Deze eliquids zijn afkomstig van de tweede pers, en zijn dus ook van minder hoge kwaliteit. Maar nog steeds is het een bijzonder product.

Waarom Black Note e-liquid kopen?

Een kwaliteitproduct moet met de juiste zorg en aandacht geproduceerd worden. Black Note is één van de weinige bedrijven die zo veel tijd besteedt aan het maken van een flesje e-liquid, en dat merk je in het eindproduct.

Een andere rede om Black Note te proberen, is dat de producten 100% vrij zijn van stoffen zoals diacetyl, acetyl propionyl, acrolein, aceton, acetone ethylene glycol en diethyleen glycol. Ook worden er geen kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen, en geurstoffen toegevoegd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen