Terug

Breakfast Club

Filters

Breakfast Club

Breakfast Club

Breakfast Club E-Juice is een premium lijn van high-VG, low-nicotine, ontbijtgranen gearomatiseerde E-Liquids.
Breakfast Club is opgericht met de bedoeling om de leegte van de markt te vullen voor heerlijke, soepele en hoogwaardige E-Liquid met ontbijtgranen als thema.

De smaken zijn bedoeld om de sensatie van een heerlijke kom semi-knapperige ontbijtgranen te verdampen, speciaal op smaak gebracht om al je kinderfavorieten na te bootsen.
Ze geloven dat door de markt te blijven vullen met onze vier basis sappen, ze kunnen bijdragen aan de fantastische groei van de Vaping Community; en dat we door het maken van zulke ongelooflijk smaakvolle sappen, steeds meer mensen kunnen helpen om te stoppen met het roken van sigaretten en over te schakelen op een gezondere, meer publiekvriendelijke levensstijl.

Het doel van Breakfast Club als organisatie is om de consument het hoogste kwaliteitsproduct te bieden en de wereld te voorzien van dampwaardige incarnaties van alle beste smaken die het ontbijt te bieden heeft.

Word lid van de Breakfast Club !
waar u zich een weg kunt banen door uw favoriete ochtendlekkernijen.
Giet gewoon op je spiralen en trakteer jezelf op onze zoete en melkachtige granenaroma's die tot leven komen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen