Terug

Door het corona virus ondervinden wij grote drukte. Hierdoor kan de levering langer duren dan aangegeven bij het product. Onze excuses voor het ongemak.

CirKus Classic Wanted

Filters

CirKus Classic Wanted

CirKus Classic Wanted e-liquid

De producent van de e-liquids van Cirkus Classic Wanted zit gevestigd in Zuid-Frankrijk. Alle grondstoffen en eindproducten zijn goedgekeurd voor het gebruik van consumenten. Classic Wanted zijn e-liquids met een tabaksmaak gecombineerd met andere smaakstoffen. Zo hebben ze bijvoorbeeld tabak met vanille, tabak met caramel, tabak met bourbon en nog veel meer.

De e-sigaret vloeistof van Classic Wanted heeft een verhouding 50 PG/ 50 VG. Deze verhouding is geschikt voor alle elektronische sigaretten. Deze verhouding wordt als prettig ervaren, omdat het een fijne zachtheid geeft in uw keel en een goede smaakbeleving. De e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, 18 mg, 12 mg, 6 mg, 3 mg en 0 mg.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,2 / 10 - 2,091 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen