Terug

DOT

Filters

DOT

DOT Vampire Vape

Verkrijg de ultieme starterkit, de Dot Pro. Deze ergonomische kit is ideaal voor onderweg vapen en past mooi in de palm van je hand, tas of broekzak.

Het enige doel van het apparaat is om een ​​stressvrij verdampingsapparaat te bieden dat gebruikmaakt van voorgevulde pods die het onderhoud van de Dot Pro enorm verminderen. Momenteel hebben ze drie sets gecombineerd met onze beroemde Nic Salt-smaken, Heisenberg, Pinkman en Tobacco. Daarnaast hebben we nog twee andere smaken op voorraad, de verfrissende Ice Menthol en de bekroonde Sweet Lemon Pie.

Het gevarieerde assortiment is ontworpen om u tal van opties te bieden met een verscheidenheid aan fruit-, menthol-, zoete, gebakken en tabaksmaken.
De Dot Pro biedt een moeiteloze dampervaring met lucht gedreven mogelijkheden waarmee de gebruiker het apparaat kan activeren door in te ademen op het mondstuk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen