Terug

Usonicig

Filters

Usonicig

Usonicig e-sigaret

Sinds 2014 besteedt China Tobacco Hunan Industrial Co., Ltd. aandacht aan de wereldwijde markt van vape-producten.
Met als missie het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe technologie op elektronische nicotine afgiftesystemen, heeft Usonicig een professioneel zich toegewijd aan het leveren van betere alternatieve producten voor volwassen dampers.

Nieuwe manier van e-liquid verdampen

Usonicig hebben gemerkt dat veel consumenten op de markt zich zorgen maken over de hoge temperatuur chemische uitstoot van e-sigaretten, en de verbrande spiralen die in de meeste vape-producten voorkomen, hebben hen een zeer slechte vape-ervaring bezorgd.

Sindsdien hebben we besloten om ons te concentreren op het oplossen van dit specifieke technische probleem: hoe kom je van de verbrande spoel af? In plaats van simpelweg het verwarmingsmateriaal te veranderen of de spoel opnieuw te vormen, willen ze een totaal nieuwe manier vinden om e-liquid te automatiseren, en fundamenteel afscheid nemen van droge verbrande of verbrande smaak.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen