Terug

Eenvoudige e-sigaret kopen

Een eenvoudige of makkelijke e-sigaret kopen? Bekijk de modellen op deze pagina

Filters

 • Blu - Startset

  Het My Blu prefilled startset is een POD systeem. Wordt geleverd zonder PODs

  10,-

  0
 • UWELL - Caliburn

  Open POD-systeem van het merk UWELL. De UWELL Caliburn

  19,95

  0
 • HEXA - 2.0 Starterkit

  Hexa Vape 2.0. Een Mouth to Lung Pod-systeem met een interne batterijcapaciteit van 350mAh en voorzien van een automatisch vuursysteem, zeer eenvoudig in gebruik (click en vape). De Hexa 2.0 is verkrijgbaar in 4 kleuren!

  24,95

  0
 • JustFog - Qpod Startset - 1.9ML

  De Qpod is een eenvoudige E-sigaret die werkt met een POD systeem. De startset wordt standaard geleverd met een POD (1.9ml) en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

  34,95

  0
 • UWELL - Amulet Startset - 2ML

  De Uwell Amulet startset is een POD systeem met een interne batterij van 370mAh. De E-sigaret is gevormd in het formaat van een horloge en geeft zelfs de tijd weer. De POD's hebben een E-liquid capaciteit van 2ml en kunnen worden gevuld via de onderzijde.

  49,99

  0
 • Vaporesso - Zero Startset

  De Vaporesso Renova Zero 650 mAh startset, een innovatieve 'All-In-One' e-sigaret die gebruik maakt van een 'push-to-fill' POD systeem en een automatische temperatuurregeling.

  19,95

  0
 • SMOK - Novo 2 Startset

  De SMOK Novo 2 is de opvolger van de eerste Novo. De SMOK Novo 2 heeft als verbetering een batterij van 800mAh.

  22,95

  Niet op voorraad

 • Eleaf - Elven 360mAh Startset

  De Eleaf Eleven startkit die werkt met een vervangbare POD. Deze POD heeft een E-liquid capaciteit van 1.6ml en is hervulbaar. De batterij heeft een vermogen van 360mAh.

  14,95

  0
 • Aspire - Cobble Startset 1.8ML

  De Aspire Cobble is een AIO (All-In-One) Startset die beschikt over een 700mAh ingebouwde batterij met een 1.8ML e-liquid capaciteit. In de POD's zit een 1.4 Ohm BVC Coil verwerkt die het meest geschikt is voor Nicotine-Salt liquids.

  29,99

  0
 • Aspire - Spryte Startset 2ML

  Aspire Spryte Startset 2ML. Een compacte AIO Startset voor een gemakkelijke vape, gericht op de beginnende damper.

  34,99

  0
Eenvoudige e-sigaret kopen

Eenvoudige e-sigaret

Een makkelijke e-sigaret draait niet om de zaken heen. Er komen geen ingewikkelde processen of eigenschappen aan te pas. Met een makkelijke e-sigaret weet je precies wat je krijgt. Het gaat dan om een simpele versie van een e-sigaret die op basis van enkele basisprincipes werkt. Er is daarbij geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid. Dit betekent dat het gebruik ervan voor jou zo makkelijk mogelijk is gemaakt. Op welke manier dit tot uiting komt?

 • Weinig knoppen: Er is in de meeste gevallen maar één of zelfs helemaal geen knop aanwezig. Dit maakt een makkelijke e-sigaret erg gebruiksvriendelijk. Er zijn geen lastige handelingen vereist. Het gebruik spreekt volkomen voor zich.
 • Ingebouwd systeem: Sommige e-sigaretten hebben zelfs een prefilled POD systeem. De aanwezigheid van zo’n systeem houdt in dat je zelf niet moeilijk hoeft te doen met de coils of de liquid.
 • Ingebouwde batterijen: Bij deze simpele e-sigaretten zijn de batterijen ingebouwd. Hier hoef je verder niet naar om te kijken. Het is niet nodig om de batterijen elke keer na gebruik te verwisselen.
 • Niet-verstelbaar wattage: Bij een makkelijke e-sigaret staat de wattage vast. Op voorhand is deze bepaald, waardoor je niet je hoofd hoeft te breken over het instellen op de juiste wattage.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen