Terug

Usonicig E-sigaret

Filters

Usonicig E-sigaret

Op zoek naar een Usonicig e-sigaret

Ben je al voor een lange tijd op zoek naar een nieuwe e sigaret? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Door vandaag nog te kiezen voor een Usonicig e-sigaret weet je zeker dat je optimaal aan de slag kun gaan tijdens het vapen. Het is een merk wat bekend staat om de uitzonderlijk hoge kwaliteit die zij te bieden hebben. De duurzame materialen zorgen ervoor dat je voorzien bent van een Usonicig e-sigaret die voor een lange tijd mee zal gaan. De Usonicig e-sigaret is zeker niet goedkoop, echter moet je het zien als een investering.

De Usonicig e-sigaret zonder coil

Het bijzondere aan de Usonicig e-sigaret is dat het is aan te merken als een e-sigaret zonder coil. Deze e-sigaret werkt namelijk aan de hand van speciale vibraties. Deze vibraties zorgen ervoor dat de vloeistof in de Usonicig e-sigaret zal verdampen. Dit geeft je dezelfde smaak als van de normale e sigaretten met coils. Het enige verschil is dat je bij een Usonicig e-sigaret veel minder onderhoud zal hebben nu je de coil niet hoeft te vervangen. Dit maakt het een super gebruiksvriendelijk product.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen