Terug

Voorgevulde POD E-sigaret (Pre-filled)

Filters

 • HEXA - 2.0 Starterkit

  Hexa Vape 2.0. Een Mouth to Lung Pod-systeem met een interne batterijcapaciteit van 350mAh en voorzien van een automatisch vuursysteem, zeer eenvoudig in gebruik (click en vape). De Hexa 2.0 is verkrijgbaar in 4 kleuren!

  24,95

  0
 • Blu - Prefilled Startset

  Het My Blu prefilled startset is een POD systeem met 4 voorgevulde cartridges met 1,5 ml inhoud.

  19,95

  0
 • Vype/Vuse - ePen 3 Startset

  De Vype ePen 3 Startset is een complete kit die gebruik maakt van POD's die zowel verkrijgbaar zijn met normale e-liquid of Nicotine Salt e-liquid. Het compacte model heeft een ergonomisch design en is daarmee geschikt is als all-day vaper.

  15,95

  0
 • Blu - Startset

  Het My Blu prefilled startset is een POD systeem. Wordt geleverd zonder PODs

  10,-

  0
 • Vype/Vuse - ePod Startset

  De ePod startset is een POD systeem van Vype. De POD's zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan verschillende smaakcombinaties. De interne batterij heeft een capaciteit van 350 mAh.

  12,95

  0
 • Zensations - Startset 350 mAh

  De ZenSations startset, te gebruiken met de refills van ZenSations.

  9,95

  0
 • Zensations - Moon Startset

  De Moon POD E-sigaret van ZenSations. De E-sigaret heeft een interne batterij. Wordt geleverd met twee POD's (watermeloen en tabak).

  24,95

  0
 • Smokestik - SMOKESTIK - PREMIUM XL STARTSET DUBBEL

  Startset elektronische sigaret met twee 240mAh batterijen. Verkrijgbaar in de kleuren wit of RVS.

  47,95

  0
 • Vampire Vape - DOT Pro Starterkit

  Pod-startset van Vampire Vape met 350 mAh batterij en twee 2 ml voorgevulde pod inclusief 1.1Ohm coil.

  19,95

  0
 • Vype/Vuse - ePOD Startset + mint

  ePod startset van Vype, een goudkleurig POD-systeem met 350mAh interne batterij. In deze set krijgt u twee Vype Mint-POD's (12MG) meegeleverd.

  19,95

  0
Voorgevulde POD E-sigaret (Pre-filled)

Voorgevuld pod systeem

Je zult ze vast al een tegen zijn gekomen, de pod systeem e-sigaret. Dit kleine apparaat is erg gemakkelijk in gebruik en heeft vaak een klein formaat zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden. De pod systeem e-sigaretten bestaan uit twee onderdelen, de batterij (e-sigaret zelf) en de pod (coil) waarbij de voorgevulde pods altijd al beschikken over e-liquid vloeistof. Daarom zijn deze e-sigaretten ideaal voor snel en eenvoudig gebruik.

Voorgevulde e-liquid

Omdat deze pods al beschikken over e-liquid is het altijd aan te raden om eerst te bekijken welke mogelijke e-liquids er gebruikt kunnen worden bij deze e-sigaret. Vaak worden er algemene smaken gebruikt zoals menthol, tabak, appel , mango of bessen. Dit is afhankelijk van het merk e-sigaret.

Coils

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt gebruikt een pod systeem een ingebouwde coil. Deze coils zitten verwerkt in het mondstuk en worden in zijn geheel aangesloten aan de e-sigaret en moeten zoals bij elke coil na een tijd vervangen worden. Dit is afhankelijk van het gebruik van het pod systeem maar over het algemeen gaan deze 2 tot 3 weken mee.

Batterij

Omdat deze e-sigaretten gebruik maken van een klein formaat gebruiken deze e-sigaretten een ingebouwde batterij waarbij per e-sigaret de capaciteit van de batterij kan verschillen. Over het algemeen zijn dit geen flinke batterijen waardoor de e-sigaret zoals een sub ohm e-sigaret geen 3 dagen mee gaan. Echter laden deze binnen een uur volledig op en kan je er zeker een halve tot volledige dag mee dampen.

Nic salt

Vaak maakt een pod systeem gebruik van nic salt. Nic salt is een soort nicotine die sneller in het bloed opgenomen word. Hierdoor krijgt de gebruiker sneller de nicotine voldoening waardoor en minder gebruik gemaakt moet worden van de e-sigaret, het minder e-liquid kost en de batterij langer mee gaat. Daarom is een nic salt e-liquid ideaal voor pod systeem e-sigaretten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen