Terug

Millers Juice e-liquid

Millers Juice e-liquid heeft verschillende lijnen waar je uit kunt kiezen.

Filters

Millers Juice e-liquid

Millers Juice e-liquid is een liquid van Nederlandse bodem. Zo gebruiken zei Nederlandse ingrediënten en maken ze gebruik van verschillende lijnen waardoor zei een groot assortiment aanbieden voor een niet te hoge prijs. Dit in combinatie met hoge kwaliteitseisen is Millers Juice e-liquid een niet te missen e-liquid op de markt.

Millers Silverline

Millers Silverline is een e-liquid die een verhouding heeft van 70 PG en 30VG.
Hierdoor geeft deze lijn een sterke throathit en is geschikt voor weerstanden boven de 1.0 ohm.
de Millers Juice Silverline e-liquid heeft een groot assortiment aan simpele smaken. Zo kun je denken aan appel, red bull, watermeloen of cola en zijn beschikbaar in 0,3,6,12 of 18 mg.

Millers Goldline

Millers Juice Goldline e-liquid gebruikt een verhouding van 50 PG en 50 VG of volledig 100 VG.
Deze verhouding is over het algemeen geschikt voor elk soort e-sigaret en geeft een zachte hit aan de keel. De Millers Juice Goldline e-liquid heeft een assortiment aan gemengde smaken. Zo kun je denken aan anijs met dropsmaak of Amerikaanse tabakssmaak gemengd met Turkse tabakssmaak.
Deze liquids zijn beschikbaar in 0,3,6,12 en 18 mg.

Millers Chromeline

Millers Juice Chromeline e-liquid gebruikt een verhouding van 50 PG en 50 VG.
Deze verhouding is ook ideaal voor alle soorten e-sigaretten en levert een zachte throathit en een volle smaakbeleving. De Millers Juice Chromeline e-liquid heeft een assortiment aan gemixte smaken. Zo kun je kiezen uit Shisha lounge (rijk en fruitig) of Red Passion met verschillende fruitsoorten. Of Berry Blue die naar echte bosbessen smaakt. Maar ook mint smaken zoals Coole Breeze voor de echte mint/menthol liefhebbers.
Deze liquids zijn beschikbaar in 0,3,6,12 en 18 mg.

Millers Platinumline

Millers Juice Platinumline e-liquid gebruikt een verhouding van 50 PG en 50 VG.
Deze verhouding is geschikt voor alle soorten e-sigaretten en levert een zachte throathit en een volle smaakbeleving.De Millers Juice Platinumline e-liquid heeft een assortiment aan gemengde smaken zoals yoghurt met kersen of Fruity menthol met fruitsmaken en menthol en verschillende soorten tabakssmaken.
Deze liquids zijn beschikbaar in 0,3,6,12 en 18 mg

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen